Luka Nižetić i Sheriff & Cherry u modno-glazbenoj kombinaciji kao idealan proljetni uvod u ludo, šareno i radosno ljeto uz Lukin najnoviji hit „ŽIVOT JE LET“

by | 9 ožujka, 2020

Da se Luka Nižetić i domaći modni brend Sheriff & Cherry vole nikad nije bila tajna. Od samih početaka postojanja ovog globalno popularnog hrvatskog modnog brenda Luka je iskreni fan (i promotor) kreativnog stvaralaštva – naočala i odjeće – rovinjskog dizajnera Maura Massarotta koji sa svojim brendom Sheriff & Cherry uspješno kormilari suvremenim modnim svijetom. No, od ovog proljeća njihova suradnja izrasla je u nešto više! Naime, Luka u spotu za svoju novu pjesmu ŽIVOT JE LET – čija će radijska premijera biti danas u 14 sati u emisiji Music Pub na drugom programu hrvatskog radija, a video premijera u ponedjeljak na Lukinom YouTube kanalu – premijerno nosi modele iz najnovije Sheriff & Cherry EDITION 1 kolekcije za predstojeće proljeće i ljeto.

Luka se u spotu ‘premijerno’ pokazuje u dva modela iz kolekcije – kompletu jakne i hlača Miki Flinstones sa zanimljivim i karakterističnim flinstones printom u cijelosti izrađen od kvalitetnog i udobnog frotira te majici s kapuljačom Yves Flags atraktivnog printa i boja ostvarenih kombinacijom raznih boja i zastava, a izrađenog od finog organskog pamučnog popelina. Modeli su samo mali dio kolekcije koju će Sheriff & Cherry ekskluzivno predstaviti sredinom ovog mjeseca kroz modnu kampanju koju je snimila španjolska fotografkinja Kate Bellm, a kada će se i prvi dio iste naći u prodaji putem interneta i na odabranim modnim adresama. Luka je ovime postao prva osoba koje je uživo, u radu i zabavi, isprobala dio najnovije ovogodišnje Sheriff & Cherry kolekcije koju karakteriziraju modeli poput kratkih hlačica, jakni, majica na kapuljaču, ogrtača atraktivnih krojeva i printeva izrađeni od frotira i pamučnog popelina.

Kao i uvijek hrabar u svom prepoznatljivom modnom izričaju, Luka je modelima iz Sheriff & Cherry EDITION 1 kolekcije u video spotu, koji će svjetlo dana ugledati u ponedjeljak 9. ožujka na Lukinom YouTube kanalu, pridodao i „Ernest Neon“ kabanicu nastalu u ekskluzivnoj suradnji Sheriff & Cherry s legendarnim danskim proizvođačem kišnih kabanica ELKA Regntoej.

Najnoviju Lukinu pjesmu „ŽIVOT JE LET“ možete premijerno čuti u četvrtak 5. ožujka u 14 sati u emisiji Music Pub na drugom programu hrvatskog radija.