L’Occitane slavi 15 godina u Hrvatskoj i časti odličnim popustima!

Omiljeni brend vas časti odličnim popustima u svim svojim prodavaonicama, uključujući i web shop

by | 14 lipnja, 2021
loccitane popust

Sjećate li se prve L’OCCITANEOVE prodavaonice u Hrvatskoj? Svoje mjesto pronašla je u trgovačkom centru City Center one West 2006. godine, a tamo postoji i sve do danas, samo u još ljepšem i modernijem izdanju. Od tada je brend rastao i širio se, a danas možete posjetiti čak 13 L’OCCITANE prodavaonica diljem Hrvatske, dok se popisu mjesta za kupovinu priključio i web shop www.loccitane.hr te odabrane Müller prodavaonice!

U tom vremenu, punom predivnih uspomena, L’OCCITANE je postao jednim od najprepoznatljivijih kozmetičkih brendova koji pruža senzorijalne i učinkovite njegujuće proizvode te očaravajuće mirise. Kad svojim najmilijima želite pokloniti nešto posebno, L’OCCITANE i njegovi neodoljivi mirisi, losion, kreme, balzami, svijeće, i druge poslastice, uvijek su prvi izbor jer provjereno oduševljavaju.

Tjedan popusta u L’Occitane prodavaonicama 

Kao i uvijek, L’OCCITANE slavi na raskošan način! Od 14. do 20. 6. 2021., U L’OCCITANE prodavaonicama i web shopu čeka vas popust rezerviran samo za najveće slavlje: -15 % uz kupnju do 350 kn, -20 % uz kupnju iznad 350 kn. Osim prodavaonica u kojima vas čekaju predivne pogodnosti, posjetite i L’OCCITANEOVE društvene profile na Instagramu i Facebooku na kojima vas čekaju zabavni sadržaji i nagradni natječaj.

loccitane popust

L’Occitane u svijetu

L’OCCITANE je francuski visokokvalitetni brend prirodne kozmetike, koji je nastao prije 45 godina, kada je njegov osnivač, Olivier Baussan, započeo destilacijom eteričnih ulja i njihovom prodajom na provansalskim tržnicama. Od tada ljubav prema biljkama, ali i zaštiti biološke raznolikosti, svakoga dana sve više raste, a danas je L’OCCITANE u cijelom svijetu poznat po svojoj uzbudljivoj paleti mirisa, luksuznim proizvodima za njegu i inovativnim formulama stvorenima s najkvalitetnijim sastojcima.

Sve od svojeg nastanka, 1976. godine, L’OCCITANE djeluje kao odgovoran brend, predan stvaranju prirodnih proizvoda za ljepotu, pri čemu aktivno zagovara dugotrajnu zaštitu biološke raznolikosti s namjerom očuvanja našeg prirodnog okruženja. L’OCCITANE je poznat po tome što uvijek pomiče granice u inovacijama, razvoju, humanitarnim djelima i napretku. Njegovi zaposlenici aktivno i neprestano tragaju za onim najboljim iz prirode i tako stvaraju učinkovite formule za dobrobit ljudi i planeta. U L’OCCITANEU uvijek koriste sljedive visokokvalitetne prirodne sastojke, pomno izabrane na temelju njihove učinkovitih i hranjivih svojstava, potrebnih za ljepotu i njegu kože. Idealne koncentracija tih sastojaka uklopljene su u njegujuće i mirisne formule. Upravo zbog tih posebno odabranih prirodnih aktivnih sastojaka, dobivenih na etičan način, L’OCCITANE proizvodi su toliko posebni i užitak ih je koristiti.

loccitane popust

Novost za članove Zemlje ljepote 

L’OCCITANE je kroz postojanje u Hrvatskoj upoznao mnoge obožavatelje svojih proizvoda, ali i filozofije, koji se kontinuirano vraćaju u trgovinu i neprestano uživaju u provansalskim čudima. Mnogi kupci ovog brenda okupljeni su u Zemlji ljepote – klubu vjernosti koji članovima nudi brojne pogodnosti i popuste. Upravo članovi Zemlje ljepote mogu do 31. 7. 2021. preuzeti knjižicu s 15 kupona koji donose odlične popuste i poklone u srpnju, kolovozu te rujnu, u fizičkim L’OCCITANE prodavaonicama. Ako do sada niste, ovo je idealna prilika za postati članom Zemlje ljepote te iskoristiti najbolje slavljeničke pogodnosti. Učlaniti se možete u bilo kojoj L’OCCITANE prodavaonici.