L’Occitane lansirao dosad najposebniju mirisnu kolekciju, savršenu za vruće ljetne dane

Godišnji odmor može početi!

by | 13 lipnja, 2022

Jedna od temeljnih L’Occitaneovih vrijednosti je – vraćati prirodi, barem onoliko koliko od nje uzimamo. Na tom putu, L’Occitane je osnovao Fond potpore lavandi (Lavender Endowment Fund), kojem je cilj na ekološki i održiv način očuvati provansalsku lavandu, koja je zbog klimatskih promjena i nametnika koji joj donose uništenje, postala ozbiljno ugrožena.

Prošle godine, nakon sedam godina istraživanja i razvoja, po prvi put provansalska polja nisu bila potpuno plava, već obogaćena i plavim i bijelim cvjetovima. Došlo je do prve, povijesne berbe dviju novih sorta lavande, čiju je sjetvu L’Occitane u potpunosti financirao i podijelio smjemenke i s drugim uzgajivačima na području Provanse, sve u cilju očuvanja bioraznolikosti te regije. Nove sorte lavande, Mila i Eternelle, puno su otpornije na nametnike i sušu. Specifične su po tome što imaju i plave i bijele cvjetove, a zadržale su svoje glavne karakteristike – predivan prepoznatljiv miris i ljekovite dobrobiti. Nove sorte simboliziraju L’Occitaneovu predanost očuvanju lavande u Provansi, a pronaći ih možete u proizvodima nove mirisne kolekcije Lavande Blanche.

Miris “plavog zlata” iz Provanse

Neovisno o tome je li miris klasične lavande vaš omiljeni ili nije, ugodno će vas iznenaditi ova moderna i ženstvena ljetna simfonija. Kreatorica ovog mirisa, Natalie Cetto, opisuje miris Lavande Blanche kao alkemiju prozračnosti i dubine; kontrast između teorijske strogosti i poezije.

Pet proizvoda nove kolekcije uistinu su dodir fantazije vođene čudom prirode. Zvijezda kolekcije je profinjena toaletna vodica koja otkriva vrlo nježne, opuštajuće i suptilne mirisne note lavande u zagrljaju cvijeća i svježine. Za osvježenje mirisa tijekom dana i u bilo kojem važnom trenutku zaslužan je parfemski gel u malom praktičnom pakiranju. A kako biste se okupali u čistoći i cijelo tijelo proželi ovim predivnim mirisom, isprobajte gel za tuširanje i mlijeko za tijelo. Završna točka pripada kremi za ruke, omekšavajućem i hidrirajućem mirisnom užitku. Pružite si trenutke opuštanja uz ovu divnu kolekciju s posebnim potpisom prirode.

Začinite ljeto i popustom na omiljene proizvode!

Uživajte u sunčanim i ljetnim danima uz L’Occitaneove bestesellere koje možete pronaći u dućanima i na webshopu uz nevjerojatni popust od 20 %. Pripremite svoju kožu za dane okupane suncem te dopustite da vas raskošni mirisi odvedu u bajkovita polja Provanse. Godišnji odmor može početi!

Više informacija potražite u L’Occitane dućanima, webshopu www.loccitane.hr ili na službenim društvenim mrežama – Instagramu i Facebooku.