Kupite L’Occitane poklon za Dan žena i učinite svijet malo boljim mjestom

by | 7 ožujka, 2021
Loccitane

Pomoć potrebitima najljepši je poklon za Dan žena.

Jeste li znali da se 80 posto svih oštećenja vida može spriječiti ili izliječiti, počevši s dovoljnim dozama vitamina A*, a da jedno od troje djece mlađe od pet godina pati od nedostatka upravo tog vitamina, što je jedan od vodećih uzročnika dječje sljepoće? L’Occitane potaknut time surađuje s nevladinim organizacijama u svijetu kako bi se smanjio broj slučajeva slabovidnosti i sljepoće, a do sada je pomogao više od 10 milijuna ljudi u svijetu – i neće stati na toj brojci!

L’Occitane želi stvoriti svijet u kojem djeca vide sve čarobne boje koje priroda nudi i želi živjeti u svijetu u kojoj sljepoća koja se može spriječiti više ne postoji, a slabovidnost se na vrijeme liječi. L’Occitane vjeruje da svako dijete zaslužuje vidjeti svijet te se iz tog razloga udružuje s UNICEF-om u programima kojima na međunarodnoj razini djecu opskrbljuju vitaminom A.

L’Occitane od 2000. godine podupire projekte koji osiguravaju oftalmološku skrb, a povodom toga svake godine lansira neki oblik dobrotvornog proizvoda čiji je prihod od prodaje namijenjen borbi protiv sljepoće koju je moguće spriječiti i slabovidnosti.

Suradnja s UNICEF-om do sada je donijela dva dobrotvorna karite sapuna. Kupnjom samo jednog sapuna moguće je omogućiti jednogodišnju zalihu vitamina za troje djece, a uvijek sve s ciljem sprječavanja dječje sljepoće.* Ove godine, dobrotvorni proizvode dolaze u malo drukčijem, i još mnogima dražem obliku – kao krema za ruke i mirisna svijeća!

loccitane

Zahvaljujući podršci L’OCCITANE zaklade, sto posto zarade** od prodaje ove mirisne svijeće s notama vanilije bit će donirano UNICEF-u kao pomoć u sprječavanju dječje sljepoće diljem svijeta!

Dobrotvorna krema za ruke Hibiskus, obogaćena karite maslacem (20 %), pomaže nahraniti, zaštititi i omekšati ruke. Sto posto zarade** od prodaje ove kreme za ruke financirat će projekte za žene iz Burkine Faso, s najvećim naglaskom na edukaciju djevojčica, mikrofinanciranje, profesionalni razvoj i razvoj poduzetništva.

Koja žena u Vašem životu je superžena?

Majka, baka, sestra, prijateljica ili kolegica… svi imamo barem jednu ženu u svome životu koja je toliko snažna i koja u sebi nosi toliko ljubavi, da u njezinom društvu neizmjerno uživamo, a njezinim djelima se svakodnevno divimo. Novi dobrotvorni proizvodi koji će dubinski njegovati ruke i prožeti ambijent predivnim nježnim notama vanilije stigli su u pravo vrijeme, tik pred međunarodni Dan žena. Upravo za ženu koja voli pomagati, koja često druge stavlja na prvo mjesto, dobrotvorni proizvodi su idealan poklon te predivan znak pažnje. Na Dan žena pokažite superženi u svome životu da njezina snaga ne prolazi nezamijećeno i zajedno pomažite onima kojima je najpotrebnije.

Više o dobrotvornim proizvodima, suradnji s UNICEF-om, ali i novim L’Occitane kolekcijama potražite na www.loccitane.hr te na službenim L’Occitane društvenim profilima – Facebooku i Instagramu.

Foto: PR