L’Occitane i ove godine ima prekrasne blagdanske poklon-setove

by | 17 studenoga, 2021

Kažu da je sada pravo vrijeme za početak blagdanskog raspoloženja i tople slavljeničke atmosfere. Ali L’Occitane je u takvom raspoloženju tijekom cijele godine jer ne prođe ni dan kad njegovi tajnoviti majstori ne razmišljaju o blagdanima… Uvijek su u potrazi za novim čudima i blagom iz prirode, a ove godine otkrili su njezine nove tajne. L’Occitane vas poziva na putovanje u srce prirode, u tajnovitu blagdansku tvornicu poklona u kojem čudesno blago iz Provanse dobiva novi oblik i život!

Limitirana izdanja omiljene Karite kolekcije 

L’Occitane je, inspiriran prirodom i svojim proizvođačicama karite maslaca iz Burkine Faso, i ove godine osmislio nove teksture i mirise ove ikonične kolekcije čiji su izgled i miris jedni od najprepoznatljivijih predstavnika brenda i blagdana. Počnimo od klasične karite kolekcije, čiji su proizvodi ostali isti, ali je njezina ambalaža obukla novo blagdansko ruho za još više ugode i topline. Otkrijte i dva nova mirisa kolekciju Nježni karite s teksturom nalik šlagu, isprepletenu suptilnim cvjetnim notama prožetim toplom baršunastom aromom riže, te kolekcija Šetnja zimi, koja će vas odvesti na putovanje na otok Porquerolles, mali kutak raja na jugu Francuske, ispunjen neodoljivim mirisima smokvi, stabala mandarina i maslina.

L’Occitane poklon set

Neodoljivi blagdanski poklon-setovi

L’Occitaneova ljubav prema darivanju nije skrivena samo u neodoljivim mirisnim setovima i luksuzno omotanim poklonima – ona je usađena duboko u srcu brenda. Među slatkim darovima iz L’Occitaneove tvornice poklona pronaći ćete zvjezdice, čizmice i bombone za blagdansko slavlje koji će svakom izmamiti osmijeh na lice! Ovi mali znaci pažnje idealni su za ispod bora, ali i za uređenje blagdanskog stola kojim ćete iznenaditi svoje goste.

L’Occitane poklon set

Ljubav prema prirodi nikad ne prestaje

I u vrijeme blagdana, L’Occitane teži minimalnom štetnom utjecaju na okoliš. Sve blagdanske poklon-kutije i poklon-vrećice napravljene su od kartona koji potječe iz održivog šumarstva. Sva blagdanska dekoracija unutar L’Occitane dućana, napravljena od kartona, iz održivog je šumarstva koje je moguće reciklirati. L’Occitane je smanjio uporabu plastike za čak 82 % u usporedbi s prošlogodišnjim blagdanskim proizvodima.

Nove L’Occitane blagdanske kolekcije, kao i privlačni poklon-setovi u limitiranom izdanju, dostupni su u L’Occitane prodavaonicama od studenoga. Više informacija pronađite u webshopu www.loccitane.hr i na službenim profilima L’Occitane društvenih mreža, Facebooku i Instagramu.

L’Occitane poklon set

Foto: PR