LJUDI KOJI SE RAĐAJU u ovom horoskopskom znaku žele promijeniti svijet

by | 30 siječnja, 2019
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/THINKSTOCK

Sigurno ste više puta čuli kako netko kaže: “Želim promijeniti svijet” ili “Želim ostaviti trag”, ali ipak je kod mnogih to samo puka priča.

No kod osoba rođenih u znaku Jarca, to je životna svrha, odnosno viši cilj s kojim se rađaju i na kojem ustraju do posljednjeg daha. Njih život od malih nogu ne mazi. U samom djetinjstvu nailaze na teške situacije koje ih prisilno natjeraju da odrastu i uozbilje se. Kao djeca uglavnom su neshvaćeni jer su preskočili tu djetinju fazu i razmišljaju kao netko godinama stariji nego što oni u tom trenutku jesu.

One su spremne podnijeti više nego što to i oni sami mogu zamisliti. S vremenom se naviknu nositi teret na svojim leđima, no ne dopuštaju mu da ih sputava u ostvarenju njihovih ciljeva. Vrlo su odani prijatelji i partneri i učinit će sve da pomognu osobi koju vole, ali čak i nepoznatoj osobi ili životinji u nevolji.

Upravo zato što se rano suočavaju s boli, pripadnici ovog znaka u potpunosti suosjećaju s tuđim bolima i nikad ne ignoriraju probleme.

Žene Jarci se u ulozi supruge isprva ne snalaze najbolje jer su uvijek fokusirane na materijalnu sigurnost i posao, ali se trude postati supruge i majke za poželjeti. Iako to neće priznati, vole zaštitnički nastrojene muškarce koji im pružaju sigurnost jer u protivnom postanu vrlo dominantne.

Muškarci rođeni u ovom znaku na prvi pogled su jako hladni, baš kao i žene, ali su zapravo istinski emotivne osobe. Iako su pravi karijeristi, obitelj im je na prvome mjestu, a najbolje funkcioniraju s jako emotivnim i krhkim partnericama.

Jarčevi su odlični prijatelji, a unatoč svojoj povučenosti, sjajno se snalaze i u društvu zbog svoje duhovitosti. S druge strane, velika su zlopamtila i nikad ne opraštaju zlodjela učinjena njima ili njihovoj obitelji.

Sve u svemu, pripadnici ovog znaka ostavljaju trag gdje god da se pojave, a bez njih svijet u svakom slučaju ne bi bio isto mjesto.

IZVOR: INDEX.HR

Tagovi: