Ljetne frizure: 6 stilova koje ćemo viđati na svakoj plaži

Ležerne seksi frizure za svaku dužinu

by | 31 srpnja, 2023
Najljepše ljetne frizure

Neukrotive pletenice, valovi ili neuredna punđa – ovo ljeto trendovi frizura za plažu daju prednost prirodnom looku. Donosimo šest najinspirativnijih stilova koje možete isprobati.

Planirate zabavne dane na plaži ili možda odmor u kući s bazenom? Vjerojatno tražite slatke i jednostavne frizure koje će biti otporne na sunce, sol i vjetar. Bez obzira na duljinu ili teksturu vaše kose, željet ćete frizuru uz koju se nećete pretjerano znojiti i koja će nježno ukrotiti nestašne pramenove uz lice.

6 najljepših frizura za plažu

Ne tražite dalje – pronašli smo nekoliko vrlo jednostavnih, ležernih frizura za koje ne trebate biti frizerski genije niti potrošiti sate pred ogledalom.

Bandana frizure


Bilo da imate ultradugu ili kratku kosu, frizure s maramom odlična su ljetna opcija. Ne samo da ćete zaštititi kosu od UV zračenja već ćete, u skladu s univerzalnim ludilom za modom 90-ih, biti super trendy.

Baby pletenice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Annika Jung (@anniju__)

Baby pletenice nedvojbeno su jedna od najpopularnijih frizura ovog ljeta, a najlakša za postići. Dvije tanke boemske pletenice lijepo uokviruju lice, oslobađaju vas lepršavih vlasi, a posebno su prikladne za boravak na plaži, jednako kao i za glazbene festivale.

Visoka punđa

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Johnson (@alohashhley)


Idealna i mnogim ženama omiljena frizura uz koju ćete za sparnih dana ili kupanja u bazenu zaboraviti na svoju kosu. Sačuvat ćete je od oštećenja i smanjiti znojenje na minimum.

Kruna oko glave

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ASHLEY PETTY (@ashpettyhair)

Napravite opuštenu verziju krune oko glave spajajući dvije pletenice na potiljku. Ova romantična i brza frizura donosi pomalo razbarušen izgled, a prekrasno se spaja s prirodno valovitom teksturom koja krasi kosu nakon kupanja u moru.

Prirodno valovito

Za neukrotive i seksi uvojke, tipičnu frizuru s plaže, dovoljno je skočiti u more i pustiti da se vaša kosa prirodno osuši na zraku. Trebate li ipak malu pomoć pri postizanju ove frizure, posprejajte po kosi slani sprej i spletite pletenicu ili više njih. Nakon par sati, imat ćete valove kao iz salona.

Polupunđa


Ova frizura nudi sve: sklanja neukrotive pramenove s vašeg lica, a dopušta da zavedete sve na plaži dužinom i/ili bojom svoje kose.

Pročitajte: Najljepše frizure srednje dužine zahvaljujući kojima ćete izgledati fantastično u samo nekoliko minuta

Foto: @lecarredediane