Zavirite u svibanjski broj časopisa “Ljepota&zdravlje”!

Evo koje vas teme čekaju u novom broju

by | 29 travnja, 2023
ljepota i zdravlje novi broj

Novi broj časopisa Ljepota&zdravlje je stigao, i čeka vas na svim prodajnim mjestima s tiskovinama od 29. travnja do 30. svibnja.

Od naslovnice, koju krasi poznata tenisačica i odnedavno vlasnica brenda kozmetike, Ana Ivanović, pa sve do posljednje stranice, i ovog smo se puta potrudili osigurati vam zanimljiv miks najnovijih trendova i inspirativnih tema.

Što vam donose svježe, svibanjske stranice, otkrit ćete u nastavku… 

ljepota i zdravlje novi broj

Ljepota&zdravlje svibanj 2023.

#1 Makeup Masterclass: 3 lekcije – 3 neprolazna trenda

ljepota i zdravlje novi broj

FOTO: DORIS FATUR; MODEL: ANJA POLIĆ; HAIR: MATEJ TONKOVIĆ

Tri make-up looka za sva vremena bez dileme su neutralni, smokey eyes i pin-up make-up. Ako ste radoznali i želite naučiti kako ih izvode vrhunske visažistice – na pravome ste mjestu! Donosimo male tajne koje su nam otkrile Petra Sever, Tena Bašić i Ivana Lončar.

#2 Rebrendiranje menopauze: Postaju li valunzi popularni?

ljepota i zdravlje novi broj

Pripadnice generacije X i mlađe milenijke, koje su sad u godinama kad ulaze u menopauzu, sve su glasnije u vezi s problemima s kojima se susreću u novom životnom periodu i traže načine kako da ih lakše prebrode. Jeste li i same među njima?

#3 Pokušaji koji bole

ljepota i zdravlje novi broj

Ponekad je put do željenog potomstva težak, teški su neuspjesi, ali i sami razgovori na tu temu. Kako razgovarati s parom koji vam je blizak i suočava se s gubitkom trudnoće ili neplodnošću? Bez obzira na različitosti tih situacija, uvijek je puno osjećaja u igri, od gubitka kontrole do gubitka povjerenja u svoje tijelo, kao i u viziju života u koju je investirano. Vrlo sklizak teren!

#4 Putovanja koja žene vole

… solo priključivanje turističkoj grupi! Uzbudljivo i osnažujuće iskustvo koje im pruža priliku za izlazak iz zone komfora, osjećaj neovisnosti i samopouzdanja te povezivanje s novim ljudima na osnovi zajedničkih iskustava i interesa. Istražujemo koje su to destinacije koje žene najradije biraju…

#5 Pustite glazbu

Dozvolite da vas uvučemo! Ne, nije pogreška. “Uvlačenje” je proces u kojem se tijelo sinkronizira s glazbom, ponovno se kalibriraju ritmovi i ciklusi kao što su otkucaji srca i frekvencija disanja. Donosimo vodič!

Foto: Getty Images,  Eyup Beyhan/Pexels, Tirachard Kumtanom/Pexels