Prelistavanje: Stigao je novi broj “Ljepote&zdravlja”!

by | 31 listopada, 2020

Posljednji dan u mjesecu znači samo jedno – vrijeme je za novi broj Ljepote&zdravlja! Broj za studeni prepun je tema uz koje ćete se moći ušuškati pod svojim dekicama i uz koje ćete se, nadamo se, potpuno opustiti, ali i nešto naučiti.

Neke od tema koje vas čekaju na stranicama broja za studeni pronađite u nastavku…

#1 Vedrinom kroz život

Gotovo da ne postoji svjetski poznata modna kuća s kojom Ljupka Gojić Mikić nije surađivala tijekom svoje bogate i duge karijere modela. Danas je majka triju djevojčica koja uživa u malim stvarima te u svojoj nepresušnoj kreativnosti, a kroz dva poslovna projekta, obveze, odnose i izazove korača s velikom dozom optimizma.

Foto: Jelena Balić

#2 Ukorak s godinama

Najnovija istraživanja ukazuju na konkretnije i učinkovitije načine održavanja optimalne funkcije i ljepote kože u svim našim desetljećima. Suština je zapravo u uključivanju odgovarajućih kozmetičkih preparata, baziranih na specifičnim sastojcima, u određenim fazama života.

#3 Take a walk on the wild side

Hiking, tj. duge šetnje kroz šumu, po proplancima ili uz rijeku postao je novi rekreativni trend. Pridružite se sve većem broju ljudi koji uživa u ovoj inspirativnoj fizičkoj aktivnosti i – otkrijte kako ona transformira vaše tijelo te popravlja raspoloženje.

#4 Za više energije

U današnjem hiperaktivnom svijetu, količina energije kojom raspolažemo presudna je za to da se uspijemo izboriti s obvezama koje nas čekaju tijekom dana. Saznajte na koji način obnoviti rezerve…

#5 Snaga rituala

Pomažu nam smiriti se, ublažiti tugu, povezati nas s drugima… I ne samo to!

Foto: Arhiva Ljepote&zdravlja