Uz svaki primjerak novog broja “Ljepote&zdravlja” dobivate poklon!

Evo između kojih proizvoda možete birati…

by | 29 srpnja, 2023

Kakav bi to ljetni broj časopisa Ljepota&zdravlje bio bez poklona za vas? I ovaj put, udružili smo se sa svima omiljenim brendom kozmetike Catrice te vam uz svaki primjerak novog broja za kolovoz 2023. darujemo jedan kozmetički proizvod!

Ima li ljepšeg od malog znaka pažnje uz vaš omiljeni časopis? Novi broj časopisa Ljepota&zdravlje je na kioscima, gdje ćete ga moći pronaći od 29. srpnja do 30. kolovoza. Osim što smo za vas pripremili broje važne teme na čak 160 stranica (mali pregled novog broja možete provjeriti ovdje), uz svaki primjerak dobit ćete i po jedan Catrice proizvod.

Catrice, brend koji volimo ne samo zbog njegove cjenovne već i zbog ekološke prihvatljivosti te društvene odgovornosti, za vas je pripremio nekoliko proizvoda između kojih možete birati. Uz primjerak Ljepote&zdravlja će vas tako čekati i Catrice Generation Plump & Shine sjajilo za usne u nijansi 010, 99% Natural bazni lak, kao i Fill & Fix Waxy olovka za obrve (vodootporna) u nijansi 040. Odabrati možete i 72H Natural Brow Precise olovku za obrve u nijansi 010, kao i Neon Blast lakove za nokte u nijansama 01, 02 i 03. Kako biste bili spremni za sve ljetne make-up lookove, tu je i Catrice Mattlover ruž za usne u olovci u nijansi 050, dok će spvalice posebno razveseliti Catrice maska za spavanje.

Sve Catrice proizvode možete pogledati u galeriji ispod.

Poklon uz svaki primjerak Ljepote&zdravlja za kolovoz 2023.

 

Foto: PR