Upoznajte novu Melvitinu organsku kolekciju proizvoda koji hidriraju i zaglađuju kožu čak 48 sati

by | 3 lipnja, 2022
melvita

Hydra plumping učinak ono je što vaša koža treba kako bi odgodila ili popunila dehidracijske bore! Melvitina nova certificirano organska kolekcija uz kompleks iz divlje ruže, sadrži i ekstrakt biljke uskrsnuća, koji omogućuje da vaša koža ostane hidrirana, zaštićena i zaglađena čak 48 sati!

Put prema potpunoj hidriranosti kože

Svi smo svjesni važnosti svakodnevnog konzumiranja vode, no ono čega možda nismo svjesni jest da samom tekućinom nećemo nahraniti kožu i spriječiti pojavu bora i dehidracijskih linija, što je ključno za lijep i nahranjen izgled lica i vrata. Ovdje nastupa certificirana kolekcija organske njege Source de Roses, dizajnirana upravo za vašu kožu i pojavu prvih malih bora u blizini očiju i na čelu. Najnovija inovacija iz laboratorija Melvite osigurava 48-satnu hidriranost kože te svojim sastavom od najmanje 99 posto prirodnih sastojaka donosi samo ono najbolje iz prirode!

Ono što je još bitno znati jest to da je dehidriranost kože zapravo stanje koje je neovisno o tipu kože. Može se pojaviti na masnoj, kao i na posve suhoj koži, stoga je potrebno uvijek paziti na razinu hidriranosti i nanositi kvalitetne organske proizvode na svoju kožu.

melvita

Snaga, hidriranost, zaštita!

Stručnjaci iz Melvite pomno su odabirali sastojke za najnoviju liniju te se kao dva najvažnija ističu ekstrakti divlje ruže i biljke uskrsnuća, svaka sa svojom učinkovitom dobrobiti. Dok divlja ruža gasi žeđ kože i pospješuje mikrocirkulaciju vode unutar stanica, biljka uskrsnuća daje punoću koži jačajući oslabljene stanice kože i štiteći je od vanjskih agresija. Idealna kombinacija za potpunu njegu!

Kolekcija Source de Roses certificirano je organska, a u njoj pronađite sve za njegu lica: Ulje za čišćenje lica, Osvježavajuću micelarnu vodicu, Hidratantni fluid za zaglađenu kožu, Obnjavljajuću noćnu kremu, Gel protiv natečenosti i podočnjaka, i Hidratantnu kremu za zaglađenu kožu. Zvijezda kolekcije, Hidratantna krema za zaglađenu kožu, ponosi se nevjerojatnim rezultatima učinkovitosti:

97 % žena potvrdilo je da im je koža punija odmah nakon nanošenja.*

94 % žena smatra da su njihove fine bore zaglađene.**

*Korisnički test proveden na 29 žena; **Uporaba kroz 4 tjedna.

melvita

Otkrijte snagu organskih i prirodnih formula za svjež i blistav ten te pružite vašoj koži osjećaj gipkosti, punoće i zaglađenosti. Nemojte zaboraviti – zdrava koža, sretniji vi.

Kolekcija je dostupna u odabranim Müller prodavaonicama diljem Hrvatske te u webshopu www.melvita.hr. Više informacija, kao i detalje promocije na upravo ovu kolekciju, potražite na www.melvita.hr ili na službenim društvenim profilima – Facebooku i Instagramu.

Foto: PR