Last-minute ideje: budite kreativni i izradite svoj originalan uskršnji vijenac

by | 4 travnja, 2023
uskršnji vijenac ideje

Pripreme za blagdane u punom su jeku, a Uskrs je doslovno pred vratima. Vjerujemo da već naveliko razmišljate o tome što ćete staviti na blagdanski stol, a jednu bitnu ulogu tu svake godine imaju i uskršnje dekoracije koje ukrašavaju vaš interijer, stol, vrata…. One svake godine postaju sve popularnije i koriste se na jednak način kao i za Božić, to jest raznovrsne su i bogate.

Jedna od tih dekoracija definitivno je i uskršnji vijenac koji je baš po mnogočemu poseban jer osim note blagdana, u dom unosi i onu pravu proljetnu čar svojim bojama. Ne morate biti stručnjaci da sami kod kuće napravite vijenac – sve što je potrebno jest malo mašte i materijala koji ćete koristiti.

Vijenci su zapravo simbol prirode i buđenja proljeća, a nakon što Uskrs prođe, možete ga prilagoditi prema svojim bojama i samo maknuti dekoraciju povezanu s ovim blagdanom te vam do početka ljeta ostaje pravi proljetni vijenac koji će krasiti vrata vašeg doma.

Istražili smo što se nudi na Instagramu kako biste dobili last-minute ideje za izradu svog vijenca, a predloženim smo jednostavno očarani jer je baš svaki poseban na svoj način.

Upotrijebite maštu, iskoristite svježe cvijeće, biljke, ukrase, pisanice, grančice, zelenilo i kreirajte najljepši vijenac za vrata ove godine. Uvijek možete koristiti i suho cvijeće ako ga više preferirate, tako će vam i vijenčić duže trajati.

Vjerujte nam, još uvijek stignete napraviti baš svoj poseban,  inspirirajte se našim idejama u nastavku!

Pročitajte: Kako dekorirati uskršnji stol? Donosimo najljepše ideje s Pinteresta

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novosel (@opgnovosel)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Botanika (@botanika__)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hayley (@gels_by_hayley)

Foto: Instagram, naslovna: @fleurrealuk