Ova hidratantna maska za lice proda se svakih 6 sekundi diljem svijeta

Sada s poboljšanom formulom

by | 10 listopada, 2022
Najprodavanija maska za lice

Jedna kutijica Laneigeove Water Sleeping maske proda se svakih 6 sekundi diljem svijeta. Evo zašto: ova hidratantna krema za noćnu njegu normalnog i suhog tipa kože obećava meku, podatnu kožu punu života i vlage nakon samo jednog korištenja. Odlučili smo istražiti ispunjava li svoja obećanja.

Prvo da se malo vratimo u prošlost. Nakon 25 godina istraživanja, 1994. godine u Seulu je lansiran korejski brend Laneige. Nekoliko godina kasnije njihovi su znanstvenici razvili Water Sleeping Mask koja je unijela revoluciju u noćnu njegu kože.

Formula ove već kultne noćne maske preformulirana je čak pet puta otkad je prvi put lansirana 2002. godine. Zašto? Zato da vašoj koži donese najbolje od najboljeg kako tehnologije i sastojci napreduju! To je vjerojatno razlog zašto je Laneigeov proizvod i dalje najprodavanija maska za noćnu njegu lica na svijetu.

Laneigeova Water Sleeping maska za lice

Nova Laneigeova Water Sleeping maska sadrži slične sastojke kao i njezina prethodna formulu, s nekoliko strateških zamjena za još blistaviju i revitaliziranju kožu:

  • Kompleks probiotika – dobre lactobacillus bakterije napravljene od probiotika zelenog čaja služe za jačanje barijere kože i vraćanje vlage.
  • Skvalan – dobiven iz šećerne trske, poznat je po svojoj sposobnosti oponašanja prirodnih lipida koji se nalaze u našoj koži.
  • Trehaloza – derivat glukoze, poznat kao “šećer za uskrsnuće”, zadržava vlagu i upotrebljava se za vraćanje biljaka u život nakon ekstremnih vremenskih uvjeta.
  • Plus, vitamin E i hijaluron za veću hidrataciju i podršku barijeri kože.

Rezultat? Mekana, podatna koža puna blistavosti i vlage. Je li nova, preformulirana verzija jednako dobra kao i prethodna? Ako možemo vjerovati recenzijama blogera, još je i bolja! “Tijekom posljednjih šest tjedana, svaki put kad sam nanijela Laneigeovu masku prije spavanja, probudila sam se s mekom, hidriranom i sjajnijom kožom“, napisala je australska blogerica Alisha Bhojwani dodajući da je ova noćna maska “jedan od rijetkih proizvoda koji je odmah ispunio svoje obećanje“.

Pročitajte: Kako ispeglati bore, zategnuti opuštenu kožu i smanjiti podbradak – bez operacije

Foto: Getty Images, PR