Lagree metoda je novi HI(I)T trend za novu godinu

by | 24 siječnja, 2020

Lagree Fitness jedinstveni je pristup vježbanju, oblikovan da bi stimulirao snagu, izdržljivost, stabilnost trupa te fleksibilnost i ravnotežu u gotovo svakoj vježbi. To čini Lagree treninge iznimno učinkovitima i zabavnima! Možete očekivati visok utrošak kalorija (500-800 kcal!), izduženu muskulaturu te poboljšani tonus i jakost mišića trbuha i gluteusa u samo 50 minuta! Ova vrsta treninga je već dugo poznata u Americi gdje je prakticiraju glumice poput Sofije Vergare, Meghan Markle, celebrity zvijezde Kim Kardashian, te bivša prva dama Michelle Obama.

U satovima vježbanja metodom Lagree FitnessTM koristi se inovativni pilates reformer nazvan Megaformer. On vam omogućuje brz i lagan prijelaz iz vježbe u vježbu, što osigurava visok intenzitet rada i učinkovito sagorijevanje kalorija i masti. Megaformer vam također omogućuje kontroliranu i sporu izvedbu pokreta u svim ravninama, čime se izbjegavaju nagle i eksplozivne kretnje koje mogu ozlijediti mišiće, tetive i zglobove.

Na prvi pogled Megaformer izgleda poput sprave za mučenje (Spanish inquisition, the modern way), zato što sadrži i opruge, i strapove, i sajle, no to je sve u službi jedinstvenog treninga u kojem ima puno iskoraka, potisaka, plankova i povlačenja. Imena poput bear (medo), teaser, catfish (som), scrambled eggs, spider’s kick samo su neki od naziva vježbi koje ovaj trening čini i zabavnim. S više od 400 vježbi i njihovih varijacija, nikad nećete ponoviti potpuno isti trening, izgubiti motivaciju i stagnirati u transformaciji. Na Megaformeru mogu trenirati i potpuni početnici s niskom razinom fitnessa, kao i oni koji su željni novih izazova. Motus Melior je jedini centar u Hrvatskoj te jedan od pet u Europi koji nudi Lagree treninge, i uz želju da približe ovu metodu vježbačima, daruju prvih 50 klijenata dvjema besplatnim dijagnostikama biološke dobi i fitnessa ako ostanu trenirati tri mjeseca.

Motus Melior d.o.o.
Sportski i rehabilitacijski centar
Hektorovićeva ulica 2, Zagreb
tel: +385 (0)1 5802 031
fax: +385 (0)1 5802 059
e-mail: [email protected]
www.motus-melior.hr