Kupnjom ovog broša s roza vrpcom donirate za borbu protiv raka dojke

by | 7 travnja, 2021
avon broš rak dojke

Danas je Svjetski dan zdravlja! U proteklih godinu dana, cijeli se svijet okrenuo brizi za zdravlje. Iako je pažnja opravdano bila usmjerena na borbu s COVID-19 pandemijom, ne smijemo zaboraviti da unatoč tome rak dojke ne miruje. Rak dojke jedan je od najčešće dijagnosticiranih malignih tumora kod žena, kao i vodeći uzrok prijevremene smrti među ženama u Hrvatskoj.

Ipak, ta teška bolest je izlječiva u više od 90 posto slučajeva, ako se otkrije na vrijeme. Zato je važno redovito se brinuti o svojim grudima #čekiraj i podsjećati drage ženske osobe na to da misle na svoje zdravlje #budizdrava. Mjesečni samopregled odličan je način da upoznamo svoje grudi, a godišnji odlazak specijalistu neophodan da bismo se brinule za svoje zdravlje.

avon broš rak dojke

Modni dodatak koji spašava život – broš roza vrpca

Roza vrpca međunarodni je simbol borbe protiv raka dojke, a već godinama krasi i brojne Avonove proizvode od čije prodaje se izdvaja cjelokupan neto prihod za borbu protiv raka dojke u našoj zemlji. Avon je upravo donirao 42.000 kn u proizvodima i novčanoj donaciji udruzi Sveta Agata u Glini, tako izravno pomažući onkološkim bolesnicama ovog potresom pogođenog područja.

Avon ponosno predstavlja dva nova broša s roza vrpcom, u dva različita stila: s kamenčićima i emajlirani. Kupnjom novog broša izravno sudjelujete u Avonovoj sljedećoj donaciji i postajete dio Avonove humanitarne obitelji.

Mislite da jedan naručen proizvod ne čini razliku? Mi mislimo da je baš vaš presudan! Zato vas pozivamo da se uključite, kupite i donirajte: https://bit.ly/BrosRozaVrpca

Svaka kupnja dio je naše borbe protiv raka dojke i omogućava donacije koje ostvarujemo, zajedno.

avon broš rak dojke

Foto: PR