Kultni zagrebački salon ljepote otvorio vrata na novoj lokaciji

by | 26 ožujka, 2022

Ljepota i zdravlje je nešto oko čega se svi brinu. U posljednje vrijeme mnogi su postali osvješteniji po pitanju skincarea te traže samo vrhunsku njegu za svoje lice i tijelo. Upravo uz vrhunsku njegu dolazi i individualan pristup klijentu s profesionalnim i najnovijim uređajima na tržištu. Dharma Institut ljepote već je dobro poznato zagrebačko, možemo reći i kultno mjesto, u koje dolaze oni koji traže samo najbolju kvalitetu. Dharma Institut, brend s 20-godišnjom tradicijom koja prati nove trendove te svojim klijentima omogućuje najbolju estetsku i kozmetološku ponudu na jednom mjestu, otvorio je vrata na novoj adresi u Maksimirskoj 103.

Iza ovog popularnog mjesta stoji vlasnica Ivana Škender, kozmetologinja i wellness menadžerica, koja već 20 godina uspješno vodi brend Dharma Institut. Dharma Institut ima naglasak na individualni pristup prema svakom klijentu te u kombinaciji sa stručnim i profesionalnim timom daje izuzetno kvalitetnu uslugu. Na otvorenju novog, većeg i zaista glamuroznog prostora Ivana je okupljenima poručila: “Trudit ćemo se graditi naš pristup i odnos prema klijentima. Uvijek ćemo pratiti svjetske trendove u beauty industriji, raditi na sebi i stjecati nova znanja. Sigurna sam kako će naši klijenti uživati u novom prostoru koji je ekskluzivan. Naša misija je da se kod nas osjećate lijepo, njegovano i sretno. Želimo da se osjećate kao kraljice“. 

Na otvorenju su se okupila mnoga poznata lica, kao što je Barbara Vicković, koja je ujedno i ambasadorica Dharma Instituta. Voditelj eventa je bio Davor Garić, a nastupili su Sanja i Neda Parmać u pratnji Elvisa Sršena Noe te operna diva Antonella Malis. Na druženju u ovom ekskluzivnom prostoru uz slasne delicije chefa Siniše Škendera i cateringa KUKI, našli su se i novinarka Ivana Šundov, model Elena Dizdar, poduzetnica i bivša miss turizma Ivančica Pahor, dizajnerica Ivana Jurić, blogerica Barbara Repe.

Dharma Institut ističe se najmodernijim uređajima za njegu na tržištu, koji se uglavnom nalaze samo u najboljim poliklinikama. Među njima su Med Contour Multipower – alternativa liposukciji, Med Visage kao najbolji neinvazivni anti-age tretman lica, neizostavni HydraFacial – hit tretman u Hollywoodu kojeg rade apsolutno sve zvijezde A liste prije odlaska na crveni tepih. On radi dubinsko čišćenje i dubinsku hidriranost te daje trenutni glow efekt na koži lica i to bez crvenila. U ponudi se mogu naći i oni malo invazivniji tretmani poput trenutačno najpopularnijeg PRP-a i microneedlinga. 

Foto: Violeta Juras