Kuća za odmor u osami Gorskog kotara savršena je za bijeg u prirodu

Kuća za odmor i iznajmljivanje koja će vam pružiti odmor iz snova

by | 15 lipnja, 2021
kuća za odmor

Kuća za odmor Chalet Calla smjestila se u Sungeru pored Mrkoplja – 40km od Opatije i 29km od Rijeke. Ova prekrasna kuća izdvojena je od ostalih, čime omogućuje intimnost i mir za savršen bijeg od gradske vreve. Savršena je upravo zbog toga jer omogućuje bezbrižan odmor na osami, a istovremeno pruža bogat sadržaj.

Visoke jele, cvrkut ptica i šum vjetra pružit će maksimalno opuštajuću atmosferu Chalet Calla kuće. Gosti se ovdje mogu opustiti uz vanjski hidromasažni bazen za šest osoba s vodenom masažom koji je u funkciji cijele godine, uživati u korištenju roštilja i kamina, aktivno iskoristiti odmor uz četiri bicikla, a za djecu je pripremljeno igralište i ljuljačka. Dodatne pogodnosti koje nude jesu besplatan WiFi, parking za tri vozila, IR paneli za održavanje temperature cijele kuće, Netflix račun, Deezer račun, VIP sat tv, HBO paket i IP Smart TV programi.

Treba li vam više za pravi osjećaj mira i intimnosti?

 

kuća za odmor

 

kuća za odmor

kuća za odmor

kuća za odmor

 

Ako želite utažiti svoj avanturistički duh u blizini možete uživati u raznim aktivnostima i blagodatima prirode gorskog kraja kao što su Bijele i Samarske stijene, Nacionalni park Risnjak, prirodni rezervat Kamačnik i još puno toga.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vacation Home Rental (@chalet_calla)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vacation Home Rental (@chalet_calla)

Izvor i foto: chalet-calla.com