Kuća u kojoj ćete se stopiti s prirodom i bezbrižno uživati

Sukha Vacation House: Kuća za odmor u malom Međimurju

by | 8 listopada, 2021
suhka vacation house, kuća za odmor, međimurje

U srcu prirode malog Međimurja smjestila se prekrasna, novouređena Suhka Vacation House. Točnije, u Grabrovniku u Železnoj Gori.

Ako ikad poželite odmor, netaknutu prirodu, prekrasan pogled – vjerujte da ste na pravom mjestu.

U Sukha kući za odmor stavljaju fokus na vas i na vašu povezanost s prirodom i samim sobom. Smještena u srcu prirode, poziva vas da opustite oči u najzelenijem zelenilu, zaronite u raznolikost Međimurja i iskrsnete u ljekovitoj moći svježeg zraka. Pozivaju vas da u pravom smislu doživite mindfulnnes doživljaj, a nude i mogućnost razgovora s profesionalnim terapeutom tijekom boravka u kući. Osim toga, potiču vas da uživate u laganoj šetnji okućnicom kuće za odmor Sukha koja se prostire na 8,500 kvadratnih metara ili posjetite jednu od najistaknutijih pješačkih staza na tom području.

Sukha (sanskrt, pali; devanagari) znači sreću, zadovoljstvo, lakoću, radost ili blaženstvo, na sanskrtu i paliju. Među prvim spisima, sukha se javlja kao kontrast preyi, što znači prolazno zadovoljstvo, dok užitak sukha ima autentično stanje sreće u biću koje je trajno. Ovdje je stavljan fokus na VAS i na vašu povezanost s prirodom i samim sobom.

Sukha kuća za odmor može primiti 4 osobe u dvije spavaće sobe, a svım gostıma na raspolaganju su i dvije kupaonice, dnevni boravak s kaminom, blagavaonica s pogledom na prirodu te home office stol s printerom. Tu je i kuhinja sa svim sadržajima koji vam mogu zatrebati. Vanjski prostor obuhvaća 2 terase, parking za 4 automobila te preko 8.500 metara kvadratnih okućnice, daleko od pogleda.

Izvor i foto: sukhahouse.hr, Instagram: @sukhavacationhouse