Krunoslava je odabrala drukčiji životni put i otvorila cvjetni studio koji osim buketa nudi i cvjetne tetovaže

by | 14 svibnja, 2024
cvjećarnica zagreb

Zagreb uskoro dobiva novi premium cvjetni studio koji je osmišljen kao oaza inspiracije i ljepote za sve ljubitelje cvijeća. Studio Kod neviste zamišljen je kao čarobno mjesto koje se uzdiže iznad konvencionalnog, spajajući svjetske trendove i neizmjernu kreativnu snagu cvijeća. Posebnost je ovog kreativnog studija u tome što u Hrvatsku donosi nešto do sada neviđeno – uz predivne personalizirane bukete i aranžmane od svježeg cvijeća, u ponudi su i nakit od živog cvijeća i cvjetne tetovaže!

Uz korištenje prirodnih tekstura i elementa, poput povrća, voća, žice i drva, studio je posvećen implementaciji različitih stilova i tehnika kako bi se stvorile jedinstvene, estetski privlačne i autentične cvjetne kreacije, istovremeno prilagođene svačijim osobnim potrebama, preferencijama i željama. Svaki cvjetni aranžman, koji nastaje od svježih i visokokvalitetnih cvjetova lokalnih uzgajivača i iz svih krajeva svijeta te time podsjeća na predivne cvjetne livade, pažljivo je osmišljen kako bi izražavao emocije, slavio posebne trenutke, razveselio drage osobe, uljepšao svakodnevicu i životni prostor učinio ugodnijim.

cvjećarnica zagreb

Krunoslava Ivanković, vlasnica cvjetnog studija Kod neviste

 

Inovativna ponuda – nakit od živog cvijeća i cvjetne tetovaže

Cvjetni nakit od živog cvijeća ono je što ovaj studio svakako čini drukčijim. Riječ je o nosivim aranžmanima od cvijeća kao idealnom modnom dodatku koji naglašava ljepotu žene te na potpuno novi način ističe odjeću i daje joj drugu dimenziju. Cvjetni nakit odličan je izbor za vjenčanja, godišnjice, posebne večere, maturalne svečanosti, djevojačke večeri, rođendane, izlaske ili snimanja. Cvjetni nakit uključuje cvjetne krune, prstenje sa svježim cvijećem, cvjetne narukvice, cvjetne ogrlice, cvjetne revere i cvjetne naušnice. U studiju se mogu pronaći i cvjetne tetovaže, također načinjene od svježeg cvijeća, a koje se nanose na tijelo kao unikatan dodatak.

Cvjetni studio Kod neviste više je od obične cvjećarnice – to je prostor gdje se rađaju čarolija i ljepota, gdje svaki cvijet i svaki aranžman pričaju svoju priču.

cvjećarnica zagreb

cvjećarnica zagreb

cvjećarnica zagreb

Priča osnivačice ovog studija ne samo da slavi snagu snova već i dokazuje da je svaki put do uspjeha poput cvjetne livade – ponekad nepravilan, ali uvijek prekrasan. “Ja sam jedna obična žena koja je jednog dana za sebe odabrala drukčiji životni put. U svijetu punom različitih uloga – majke, supruge i zaposlenice, osjetila sam unutarnji nemir koji me poticao na potragu za nečim što će me svakodnevno ispunjavati. Tako je nastao ovaj cvjetni studio. Kao floristicu, inspirira me mogućnost stvaranja ljepote iz prirodnih elemenata. Moje ruke pretvaraju jednostavne cvjetne pupoljke u predivne aranžmane, donoseći radost i osmijeh ljudima, zbog čega na to gledam kao na poziv. Kroz cvijeće pronalazim moć da stvaram ljepotu i činim svijet oko sebe ljepšim mjestom, a svaki buket predstavlja priču koju pišem s ljubavlju i strašću”, pojašnjava Krunoslava Ivanković, vlasnica cvjetnog studija Kod neviste.

cvjećarnica zagreb

cvjećarnica zagreb

cvjećarnica zagreb

cvjećarnica zagreb

Široka cvjetna ponuda dostupna je za narudžbu na području Zagreba i bliže okolice putem internetske stranice koja omogućuje najbolje korisničko iskustvo. Prilikom narudžbe odabire se vrijeme i dan dostave s uvjetom da je narudžbu potrebno napraviti dan prije kako bi se osiguralo najsvježije cvijeće. Buketi se potom pakiraju u elegantne kutije kojima se osigurava zaštita i olakšava nošenje, bez straha od oštećenja. Uz to, buketi se stavljaju u dostavnu vazu koja može poslužiti kao vaza čak dva do tri dana od dostave cvijeća.

Otvaranje studija u Zagrebu, gdje će se sve moći pogledati, naručiti i kupiti uživo, predviđeno je za jesen, a više informacija o cvjetnom studiju Kod neviste i ponudi dostupno je i na službenoj Instagram stranici.

cvjećarnica zagreb

Krunoslava Ivanković, vlasnica cvjetnog studija Kod neviste

 

Fotografije: Matija Vuri