Kron proizvodi provjeren su lijek protiv ispadanja i za brži rast kose, a sada ih možete osvojiti!

by | 19 siječnja, 2022
protiv ispadanja kose

Ako postoji brend kojem u potpunosti možemo vjerovati kad je u pitanju kosa kojoj treba posebna njega, to je zasigurno hrvatski Kron.

Kron biočestice aktivno uklanjaju svrbež, crvenilo i prhut. Jačaju korijen kose i mjesta oštećenja te obnavljaju strukturu tanke i rijetke kose. Pri tome čine vlas debljom, a kosu bujnijom i gušćom. Trenutno sprječavaju opadanje kose – zaglađuju porozne vrhove, daju sjaj, punoću i vitalnost.

Redovitom uporabom Kron losiona, koji se nanosi svakodnevnom laganom masažom vlasišta, uspostavlja se kapilarna mikrocirkulacija te je ubrzo vidljiv rast novih vlasi.

protiv ispadanja kose

Kosu perite po potrebi Kron šamponom jednom do dva puta tjedno. Nanesite na mokru kosu i masirajte 3 minute te isperite. Po potrebi kod jačeg oštećenja i suhe kose te izrazito oštećene koristite i Kron regenerator.

Preparati su napravljeni na prirodnoj bazi i mogu ih koristiti sve dobne skupine. Možete ih kupiti u prodavaonicama dm-a, BIPA-e i Müllera te u ljekarnama Farmacia ili naručiti putem webshopa.

protiv ispadanja kose

Kako biste se i sami uvjerili u moć Kron proizvoda, na Facebooku Ljepote&zdravlja čeka vas nagradno darivanje u kojem možete osvojiti poklon-paket u kojem se nalaze Kron šampon, losion i regenerator. Pravila nagradnog darivanja pročitajte na Facebooku. 

Foto: PR