Kron je najvažniji saveznik zdrave kose, a mi vam darujemo poklon-paket!

by | 6 rujna, 2019

U slučaju da ste se susreli s neugodnim ispadanjem kose, koje danas muči sve veći broj ljudi, vjerujemo da dobro znate i kultni domaći brend Kron jer upravo su proizvodi ovog brenda već godinama najbolje rješenje za ozbiljan problem.

Glavni razlog ispadanja kose danas je stresan način života popraćen nezdravom i neredovitom prehranom. Ono što možete napraviti jest posvetiti više pažnje svom duhovnom i tjelesnom zdravlju, no kako se prehranom ne unose dovoljne količine vitamina, željeza, cinka, kalcija, C vitamina i određenih enzima (a koje tijelo troši pojačano uslijed stresa, napora, trudnoće) potrebno je dodatnom njegom povratiti izgubljenu kvalitetu vlasi.

Intezivnijom njegom vlasišta, djelujući na mikrocirkulaciju i pojačanu prehranu korijena kose putem koncentriranih biljnih ekstrakata koji su sadržani u biljnom losionu Kron, vrlo brzo ćete uspostaviti izgubljenu ravnotežu i manjak u prehrani kopilacija vlasi. Djelatne supstancije sadržane u ekstratu kao što su: kremena kiselina, vitamini A i C, soli kalcija, željezo, mangan, fosfor, magnezij, jabučna, oksalna, akonitna, palmitinska i cerotinska kiselina, prirodni hormoni, tanini i fitosterini, kalamainholin uz azulen i ahilein, dobiveni prirodnim postupkom iz navedenih supstancija bez sintetskih dodataka, mirisa, boja i konzervansa, djeluju trenutno i bez ikakvih štetnih djelovanja te ne postoji kontraindikacija za korištenje preparata.

POKLON ZA VAS!
Kron daruje jednu čitateljicu ili čitatelja poklon-paketom koji sadrži Kron serum, šampon i regenerator, kako biste i sami mogli isprobati njihovu učinkovitost. Ostavite komentar (isključivo na portalu ispod ovog teksta) zašto baš vi morate osvojiti ovaj premium proizvod, a najzanimljiviji komentar po izboru redakcije osvaja poklon-paket! Nagradna igra traje do 13. rujna, kad ćemo izvući sretnog dobitnika ili dobitnicu.

SRETNI DOBITNIK:

Dejan:

U mladosti mi ni u snu nije bilo da ću u četrdesetima čitati članke o alopeciji,presađivanju kose i muškoj čelavosti.Oduvijek imam rjetku kosu,ali je več duže vrijeme baš značajno izgubila kvalitetu i nazire se vidljivo tjeme,
nisam osoba koja ima neke ideale ljepote,ali moj gubitak kose utječe na samopouzdanje.Stojeći u redovima trgovine,banke ili na poslu imam osjećaj da svi na mojoj glavi vide glatkog čelavog smajlića u obliku kruga,a ja u sebi čekam da čim prije obavim stvari izađem na ulicu i stavim šiltericu.
Razveselili bi me jer nisam isprobao ništa od Krona.

Čestitamo i molimo da nam se dobitnik javi na mail [email protected].

Foto: Guliver/Thinkstock, PR