Ovi kultni proizvodi rješavaju problem ispadanja kose, a mi vam darujemo poklon-paket!

by | 9 studenoga, 2020

Koliko su savršeno povezani naše duševno i tjelesno zdravlje, svi jako dobro znamo. Baš kao što se stres i nezdrave navike odražavaju na našu kožu, isto se događa i s našom kosom. Iako kosa nije osjetljiva, ona je sklop živih stanica, pa će se tako svaki stres organizma na vlasi pod mikroskopom, vidjeti kao jedan zarez ili oštećenje stanica.

Ako kod sebe primjećujete određene promjene na vlasištu, kao što su pojačano ispadanje, pucanje i slabiji rast kose tada posvetite više pažnje svom duhovnom i tjelesnom zdravlju. Pošto se prehranom ne unose dovoljne količine vitamina, željeza, cinka, kalcija, vitamina C i određenih enzima (a koje tijelo troši pojačano uslijed stresa, napora, trudnoće) potrebno je dodatnom njegom povratiti izgubljenu kvalitetu vlasi.

U ovoj važnoj misiji pomoći će vam kultni proizvodi brenda Kron, koji već godinama slove za najbolje rješenje za problematične vlasi – Kron šampon, regenerator i losion.

Kron šampon je rekonstruktor problematičnog vlasišta s bio česticama iz grčkog sjemena. One aktivno uklanjaju svrbež, crvenilo i prhut, jačaju korijen kose ugradnjom na mjesta oštećenja, obnavljaju strukturu tanke i rijetke vlasi, sprječavaju ispadanje kose, zaglađuju porozne vrhove te daju sjaj, punoću i vitalnost.

Regenerator Kron je stimulator reparator oštećene kose. Bio čestice iz grčkog sjemena prodiru u samu strukturu vlasi, potiču stvaranje novih kolagenih vlakana i stvaraju zaštitni film, jačaju korijen kose ugradnjom na mjesta oštećenja i ubrzavaju rast, obnavljaju strukturu tanke i rijetke vlasi obavijajući je protiv pucanja te zaglađuju porozne vrhove, dok fine mikro-čestice privlače svjetlost te kosa instantno dobiva sjaj, punoću i elastičnost.

Losion Kron protiv ispadanja i za ubrzani rast kose proizveden je iz ekstrakta 17 vrsta biljaka ubranih na ekološki čistim uzgajalištima. Nastao je po drevnoj recepturi pažljivim odabirom i kombinacijom tradicionalno priznatih i u narodu poznatih biljaka kao što su: preslica (Herba Equiseti minoris), kopriva (Folium, Herba et Radix Urticae), čičak (Folia, Radix Bardanae), ružmarin (Flores et Folia Rosmarini), trputac (Herba Plantaginis, Radix Plantaginis), orah (Folia Juglandis, Cortex Juglandis fructus), iđirot (Rhisoma Calami), đumbir, kadulja (Folia Salviae), gavez (Radix Consolidae, Radix Symphyti), breza, stolisnik (Flores, Folium, Herba Millefolii) i drugih.

U suradnji s brendom Kron, darujemo vam paket u kojem se nalaze tri kultna proizvoda – Kron losion, šampon i regenerator! Detalji nagradne igre nalaze se na našem Facebooku!

Foto: PR