Krom je ponovno hit: manikura “glazed donut” dobila je novu verziju

Bieber ponovno pokreće trendove

by | 18 ožujka, 2024
Hailey Bieber

Popularna glazed donut manikura vratila se – u novom ruhu!

Originalna manikura glazed donut osvojila je svijet prije dvije godine. Zahvaljujući prelijepoj influencerici Hailey Bieber, svi su željeli izgled “glazirane krafne“ na svojim noktima koji je s vremenom dobivao različite nijanse, od svijetle do čokoladne. Čini se da će blistavi, kromirani nokti biti hit i ovog proljeća i ljeta jer je manekenka i poduzetnica oživjela ovaj prepoznatljivi stil.

Prije nekoliko je dana Zola Ganzorigt, nail artistica zadužena za nokte manekenke, objavila na svom Instagram profilu dvogodišnju obljetnicu stvaranja kultne manikure, kad je Bieber debitirala glazed donut manikurom na glamuroznom eventu Met Gala 2022. Kako bi to obilježile, popularnoj su manikuri za after party dodjele Oscara odlučile udahnuti novi look.

Pročitajte: 20 najljepših proljetnih manikura

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Dužina i oblik noktiju Bieber jednaki su kao i onda kad je prvi put predstavila glazed donut manikuru – srednje duljine i bademastog oblika – ali verzija za 2024. godinu stiže s novom nijansom. U pitanju je nježna, ružičasto-bež nijansa s prepoznatljivim, bisernim finišom.

Kako kreirati izgled

Želite li isprobati glazed donut manikuru 2.0, dobra je vijest ta da je Zola Ganzorigt otkrila proizvode koje je koristila. Trebate će vam sljedeća OPI-jeva paleta proizvoda: GelColor Stay Strong bazni lak, GelColor lak u boji Bare My Soul, Chrome Effects u nijansi Tin Man Can i blistavo sjajni nadlak GelColor Stay Shiny Top Coat.

U nastavku, stiže i tutorial autorice Zole Ganzorigt…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)


Pročitajte: Novi nokti Hailey Bieber odlična su inspiracija za sve ljubiteljice francuske manikure

Foto: Instagram @haileybieber