Najbolje krafne ove sezone jedu se u Splitu. Imamo popis adresa

by | 14 veljače, 2023
krafne split

Nakon što smo objavili veliki popis mjesta gdje u Zagrebu pojesti najbolje krafne, došao je red i na Split. Sezona krafni još traje, a to znači da još uvijek stignete posjetiti neke od slastičarnica i kušati nove okuse koje nude.

Osim klasičnih, ove godine apsolutno prevladava ponuda s raznim okusima i punjenjima, a jedno je sigurno – pronaći ćete zasigurno nešto za sebe što volite. Stoga budite otvoreni i slobodni probati i nešto više od same klasike jer moderna kuhinja uistinu nema premca, a okusi su fantastični i oni kojima ćete se zasigurno opet vraćati.

Istražili smo ponudu i donosimo nekoliko adresa gdje u Splitu pojesti najbolje krafne ove godine.

Pročitajte: Isprobali smo odlične veganske krafne! Dijelimo s vama recept

Kamo u Split na krafne?

Kat’s Kitchen Deli

Posebnost krafni u Kat‘s Kitchenu u tome je što se pripremaju od organskog integralnog pirovog brašna i ručno te se peku u pećnici (ne prže se u ulju). Upravo su zato i posebne – uz svoje preljeve od tamne ili bijele čokolade te uz posip od kokosa, rižinih pahuljica, smeđeg šećera s cimetom i veganskih slatkih mrvica.

O’š kolač slastičarnica

Splitska slastičarnica O’š kolač u prodaji ima krafne koje izgledaju prefino, a svako malo iznenade i novih okusom koji ponude svojim kupcima.

Tako u ponudi možete pronaći kremu od vanilije, kremu od lješnjaka, praline punjenje (pasta od karameliziranih lješnjaka) i karamel punjenje te pistacio-malina. Tu su i krafne Mini  s karameliziranom bijelom čokoladom, malinama i tostiranim bademom.

Svakako se zaputite u O’š kolač, čija je vlasnica splitska slastičarka Tea Mamut i zasigurno ima jedne od najboljih krafni u ovom dijelu Hrvatske. Njezine krafne možete naručiti i putem Wolta, a nude i akciju “4 krafne po cijeni 3”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by O’š kolač (@oskolacpastry)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by O’š kolač (@oskolacpastry)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by O’š kolač (@oskolacpastry)

Luka Ice Cream & Cakes

Poznato mjesto za uživanje u kolačima i sladoledima, a sada i mjesto gdje možete kušati fantastične krafne!

Missy B.istro

Gorana Milaković, nekadašnja finalistica Masterchefa, oduševit će vas svojim krafnama u bistrou Missy B.istro. Dostupne i za van ujutro od 10 sati!

Foto: Instagram, @oskolacpastry