Komadi zadarske dizajnerice kao stvoreni su za posebne prilike i noćne izlaske

by | 21 travnja, 2022

Zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić, koja dizajnira pod brendom Becha, predstavila je novu kolekciju haljina, kombinezona, topova i suknji vibrantnih boja i kao stvorenih za posebne prilike.

Iza kolekcije “Passion Fruit” krije se deset modela modela vibrantnih boja, specifičnih i urbanih krojeva koji će upotuniti i dodati poseban trag u svaki stilski izričaj, a noseći Boženine kreacije, zasigurno nećete proći nezamijećeno.

komadi za svečane prilike becha

komadi za svečane prilike becha

Kolekcija će se najviše svidjeti ženama koje vole isticati svoje obline jer Boženini modeli, uz pomoć kopči i korištenja tehnika drapiranja tkanine, prekrasno naglašavaju linije tijela. Iako je naglasak ove kolekcije stavljen na minimalizam, ali onaj s pomakom, uvjereni smo kako ćete odjenuvši njene komade izgledati posebno, urbano i ženstveno.

komadi za svečane prilike becha

Isticanje ženstvenih oblina u kolekciji je dodatno naglašeno i uporabom materijala kao što su svila, saten, likra i lagane viskozne tkanine.

Kreacije iz kolekcije “Passion Fruit” stvorene su za sve svečane prilike, noćne izlaske i duge tople noći koje su pred nama.

 

Modeli: Ivana Vukušić i Emma Galogaza
Make-up: RUKA Beauty
Fotografije: Karmen Poznić