Komadi stvoreni za jesenske dane koje će obožavati romantičarke u duši

Otkrijte novu Hippy Garden kolekciju prepunu modnih klasika

by | 15 listopada, 2021

Jednostavan, sofisticiran i senzualan imidž nove kampanje Hippy Gardena slavi žensku ljepotu i definira modni senzibilitet.

“Krojni identitet nove kolekcije izgleda kao da je mogao nastati danas kao i prije 20 godina, ne zato što je bezvremenski, nego zato što posjeduje autentičnu svježinu, referencijalnu osobnost i neposrednost”, Đurđica Vorkapić otvoreno ističe ove činjenice kao bitno formativno iskustvo  dosadašnja stvaralaštva brenda.

U tom smislu, kolekcija nam rasvjetljava kako nju kao osobu i dizajnericu tako i cijelu razvojnu tendenciju brenda Hippy Garden.

Njegujući poznatu estetiku, nova Hippy Garden kolekcija odličan je primjer kako se mogu spojiti različite vrste tkanina, dezena, boja i idealnih formi za romantičarke u duši koje vole hippie dodir u svom modnom odabiru.


Kontura mantila je pročišćena, a sastoji se od niza krojnih dijelova sa dekoriranim ukrasnim šavovima, poput krajnje pojednostavljene forme muške mantil-jakne.

Ženstvenu auru, osjet ugode i ravnoteže prožet je skladom crne i crvene boje te minimalističkim oblicima otisnutim na tkanini. Haljine sežu do koljena i tvore neodoljivu kompaktnu cijelinu.

Moderni klasici

Pri izradi ravnih krojnih linija odabir skuba materijala odličan je izbor, a kod ovog midi kombinezona to je ujedno i idealno rješenje gdje oblik i volumen  slijede svojstvena konstruktivna načela.

Modeli stvoreni za jesenske dane 

Kombinezon u zelenoj boji njeguje ideju osobnog stila i individualnosti, a precizno povezani prošivi čine kompletan i zaokružen stilski dojam.

Kolekcija započinje ljupko, šarmantno i s laganom retro notom, a završava u kreacijama suvremenog  karaktera u kojima se poigrava krojevima i siluetama.  Jedan od ključnih elemenata i detalja nove kolekcije su diskretne ravne linije – istovremeno neočekivan, ali i savršen dodatak haljinama, košuljama, kombinezonima i jaknama, jesu plisirani umetci prepoznatljive Hippy Garden estetike.

Kolekcija je dostupna na službenim stranicama brenda i u HIPPY GARDEN dućanu na adresi Masarykova 5, a sve novitete iz ponude brenda potražite i na Instagram profilu: @hippygarden

Foto: Šime Eškinja
Make up/Hair: Sanja Agić
Model: Lea Tomić,  Relatum Model Management
Kreativno vodstvo: Đurđica Vorkapić
Lokacija: Hippy Garden showroom Jablanska 22.