Poznata domaća vizažistica predstavila je svoju prvu mini kolekciju kaputa

by | 29 rujna, 2022

Poznata domaća vizažistica Lada Mitrašinović, koju, vjerujemo, znate pod Instagram profilom @belamakeuplada, osim u svijetu make-upa, sada uspješno pliva i u modnim vodama!

Predstavila je svoju novu mini, limitiranu kolekciju kaputa koja je stvorena baš za svačiji ukus.

Kolekcija se sastoji od tri kaputa – crni, crveni i ljubičasti, a oduševljenje prilikom predstavljanja nije nimalo skrivala:

“Jeeeeej, konačno vam mogu pokazati moju malu limitiranu ediciju kaputa. Sastoji se od tri različita modela. Ovaj crni (nije čisto crn) kraći s kapuljačom. To je tanji model, a možete ga odlično kombinirati i na kožnjak i na neku sportsku majicu. Zatim crveni, koji je jako cool i dosta topao. Upečatljiv i odvažan za one koji to tako vole. Potom meni najdraži tamnoljubičasti, iz kojeg se ove zime neću izvlačit. Topao, ide na sve moguće kombinacije. Ako želite trenirku ispod, odlično ide, a isto tako može i na svilenu haljinu i štiklu. Ovo je nešto što sam napravila iz čiste ljubavi prema mom najdražem odjevnom komadu, a to je kaput.”

Ako ste poželjeli koji od ovih kaputa, važno je da znate kako je kolekcija limitirana, a narudžbe se primaju isključivo putem Instagrama.

Koji je vaš favorit?

Pročitajte: Tople i praktične: Jakne koje morate imati u ormaru ove sezone

belamakeuplada kolekcija kaputa

belamakeuplada kolekcija kaputa

belamakeuplada kolekcija kaputa

belamakeuplada kolekcija kaputa

belamakeuplada kolekcija kaputa

belamakeuplada kolekcija kaputa

Izvor i foto: @belamakeuplada