Knjiga uz koju biste mogli naučiti kako zavoljeti svoj život svakoga trenutka

by | 15 veljače, 2021

Slavica Squire svojim radom i životom inspirira ljude da ostvare svoje snove i postanu najbolja verzija sebe, žive sretno i postanu još uspješniji u svemu što rade te da se okruže ljubavlju. Prva je NLP trenerica u Srbiji, osnivačica prvoga NLP instituta (2006. godine) i prve Coaching akademije (2008. godine) u regiji. Ima jedinstven stil poučavanja u kojemu se koristi primjerima iz svoje bogate prakse, metaforama, humorom i pitanjima. Zato učenje s njom predstavlja jedinstveno iskustvo koje se prelijeva na sva životna područja. Godinama surađuje s najvažnijim svjetskim stručnjacima iz ovoga područja i rado je viđena kao predavačica na institutima NLP-a i coachinga diljem svijeta. Autorica je više različitih programa, od kojih je najpopularniji Power Life Design, s kojim je gostovala diljem svijeta.

Nakon velikog uspjeha knjige Najbolja osveta od svih je sreća uz pomoć koje možete ostvariti svoje snove i postati uspješniji, Squire je objavila drugi naslov u Hrvatskoj Nećete pronaći mir dok ne postanete zahvalni. Nova knjiga Slavice Squire pomoći će vam da pobijedite nemir, strah, nezadovoljstvo i da razvijete potrebnu dozu mira zbog koje ćete moći biti sretniji i zadovoljniji iz dana u dan, a počet ćete s onim što jeste i s onim što već sada imate.

Slavica Squire

U novoj knjizi nalaze se tehnike i metode koje će vam pomoći pronaći svoj unutarnji mir te načini kako sami sebi možete uljepšati svaki dan, a time i cijeli život bez obzira na sve, bez ičije dozvole i pomoći. Moći ćete naučiti kako zavoljeti svoj život svakoga trenutka i kako krenuti s time odmah sad i ovdje u sadašnjosti. Naučite biti zahvalni svemu i svakome. Vježbajte to svaki dan jer samo ako uspijete vidjeti sve divno što vas okružuje te budete na tome zahvalni i naučite cijeniti, onda ima smisla truditi se da postignete još više.

Nećete pronaći mir dok ne postanete zahvalni na hrvatski jezik preveo je Jakov Lovrić.