Zavirite u prvi KLISAB dućan u centru Zagreba

by | 10 veljače, 2023
klisab

U centru Zagreba, na adresi Obrtnički prolaz, Masarykova 18, sljedeći tjedan otvara se prvi KLISAB dućan koji će u ponudi imati i bestselere brenda, kao i ograničena izdanja unikatnih komada.

Modni duo KLISAB organizirao je druženje za predstavnike medija i prijatelje brenda kako bi predstavili koncept svog prvog dućana u centru Zagreba. Dućan će svoja vrata kupcima otvoriti sljedeći tjedan.

Dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić vjeruju da će sada zahvaljujući novootvorenoj lokaciji klijenti brenda imati jednostavniji pristup KLISAB ponudi, koja će biti i proširena. Uz recentne kolekcije, KLISAB dućan u svom asortimanu učinit će trajno dostupnima i bestselere iz prethodnih kolekcija, a samo u dućanu naći će se i novi modeli u limitiranim edicijama, kao i unikatni modeli. S takvom, učestalom izmjenom noviteta u ponudi limitiranoj za dućan, poklonici KLISAB estetike imat će razlog za redovite, ali i spontane posjete.

klisab

KLISAB dućan zamišljen je ne samo kao mjesto za kupovinu nego i kao ekstenzija bliske komunikacije koju dizajneri sa svojim klijentima njeguju od samih početaka. Kliškinić i Šabarić ističu da ih posebno veseli što će sada, u salonskom ambijentu kreiranom za ugodno druženje, moći ostvariti još širi i neposredniji dijalog s poklonicima brenda, što će neizostavno utjecati na daljnji razvoj njihove ponude.

klisab

Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić

Interijer dućana u suradnji s dizajnerima osmislio je stalni suradnik brenda, producent Nikola Beban. Pri oblikovanju ambijenta Beban se vodio estetikom karakterističnom za KLISAB – dizajn dominantnog karaktera ostvaren kroz samopouzdana i jednostavna rješenja. Velike plohe unutrašnjosti tonirane su u istovremeno umirujuću i stimulativnu nijansu plave koja je već kod prvih posjetitelja evocirala iskustvo terapije bojama. Takvo snažno, ali simplificirano rješenje izaziva pamtljiv doživljaj lakoće, a odabrana boja kontrastom prema KLISAB paleti dizajnu daje fotogeničan okvir. Preostali elementi interijera proizvedeni su ručno i lokalno. Tim suradnika činili su, uz zagrebačke majstore, i odabrani autori. Središnji pult rad je akademskog kipara Maka Melchera, a keramiku potpisuje Mirjane Pjevac iz FORMA studija.

klisab

Ivana Paradžiković

Nika Turković

Druženje povodom otvorenja podržali su partneri brenda Lexus, Keune Haircosmetics, Beefeater i Estée Lauder, a otvorenju su prisustvovali bliski prijatelji brenda, među kojima su i Ivana Paradžiković, Nika Turković, Mia i Mak Melcher, Tina Walme, Lidija Lešić, Ivana Vukušić, Gracija Filipović i brojni drugi.

Tomislav Kliškinić, Ana Nikačević, Marko Šabarić

Tina Walme

Tina Biloglav i Marko Babić

Mak i Mia Melcher

Lidija Lešić

Mia Matić

Gracija Filipović

Ivana Vukušić

Ivana Pirizović

Foto: John Pavlish