Kinder Joy of moving Tennis Trophy se vratio!

by | 29 lipnja, 2022

Kinder Joy of moving Tennis Trophy, koji se ove godine održava u šestom međunarodnom izdanju, nastao je 2006. godine prema ideji bivše prvakinje Italije, profesionalne tenisačice Rite Grande, u suradnji s Kinder Joy of moving i podršku nacionalnih teniskih saveza.

Ove godine na Turniru sudjeluju djevojčice i dječaci iz 12 zemalja, u dobi od 9 do 12 godina, a natjecat će se na brojnim teniskim terenima u svojim zemljama kako bi dobili priliku sudjelovati na Međunarodnom Masteru koji će, kao i prošle godine, biti održan u Rafa Nadal Akademiji – od 31. listopada do 3. studenoga.

Turnir će uskoro početi u Hrvatskoj, Francuskoj, Monaku, Poljskoj, Rumunjskoj, na Malti, a po prvi put i Cape Verdeu. Natjecanja u Italiji, Bugarskoj, Mađarskoj, Austriji i Luksemburgu već su započela.

Ovaj turnir je poseban i jedinstven po tome što se mečevi igraju bez sudaca, kako bi mladi tenisači dobili priliku zabaviti se na terenu i izvan njega te dati sve od sebe vodeći se prije svega visokoedukativnim kodeksom fair playa.

Ali to nije sve!

U ovom natjecanju iskustvo teniske igre nadilazi samo nadmetanje. Ono nadahnjuje i obogaćuje djecu i njihove obitelji uspomenama i znanjima koja će ponijeti u svoj svakodnevni život.

Zato je Kinder Joy of moving Tennis Trophy više od trofeja – to je jedan radostan doživljaj!

Nezaboravni zajednički trenuci druženja obitelji i djece na ovom su Turniru od najveće važnosti, dapače, obitelji će aktivno i sudjelovati. Osim toga, tu su i dani otvorenih vrata za sve zainteresirane kao dodatna prilika za zabavu i približavanje tenisa onima koji još nisu imali priliku otkrijte ovaj sport.
Više od rezultata na terenima, fair play i prijateljstvo bit će zato prave zvijezde ovogodišnjeg izdanja Kinder Joy of moving Tennis Trophy.
Dodatne informacije o projektu dostupne su OVDJE.

Foto: PR