Kim Verson, Neno Belan i Sexymotherfuckers ‘zapalili’ Biograd!

by | 16 svibnja, 2011

Domaće uživo’ ide dalje! Ove subote u Biogradu održao se još jedan u nizu koncerta Narodnog radija ‘Domaće uživo’, koji donosi najbolje od glazbene scene. Ovoga puta dobru zabavu i odličan provod osigurale su zvijezde različitih profila. Na biogradsku binu stali su Kim Verson, Sexymotherfuckers i Neno Belan & Fiumens.

 

Mlada pjevačka nada, Kim Verson,svojim nastupom otvorila je ovaj spektakularni događaj. ‘Super se osjećam na pozornici, nemam tremu i dobro se snalazim’, rekla je Kim. Na putu prema vrhu, simpatičnu djevojku iz Nove Gradiške svojim dolaskom na koncert podržao je i Goran Lisica- Fox. Kim priznaje kako ju nakon stečene slave dečki više opsjedaju te da se osjeća odlično bez obzira na neizvjesnost koju donosi nominacija za Porin. ‘Nemam pripremljen nikakav govor, ne očekujem ništa, neka sve bude

spontano.  Super se osjećam, oduševljena sam.’

A publika je ostala oduševljena čitavom večeri kao i nastupom koji je uslijedio, onim Nene Belana & Fiumensa. ‘Osjećate li se i vi tako dobro kao ja?!’ upitao je dobro raspoloženi i odličnom atmosferom poneseni Neno Belan. Stotine posjetitelja uživale su u legendarnim pjesmama poput  ‘Rijeka snova’, ‘Vino noći’,  ‘Djevojka s juga’, ‘Zar više nema nas’… Na pitanje zašto su mu pjesme većinom ljubavne Neno je odgovorio ‘To mi je prirodno ,osjećam potrebu pjevati o ljubavi’, a na pitanje ima li sreće u ljubavi kratko je rekao ‘ Šutim kao zaliven’.