Kiehl’s predstavlja novo izdanje Ultra Facial Oil-Free gel kreme

Za dugotrajnu, esencijalnu hidrataciju i smanjenje sjaja mješovite i masne kože

by | 25 lipnja, 2021
kiehls

Nedavna istraživanja klimatskih promjena govore da svijet postaje topliji i vlažniji – što bi moglo stvarati probleme osobama s masnom kožom. Zapravo čak i povećanje temperature od 1 °C može rezultirati povećanjem stvaranja sebuma od 10 % – zbog čega se koža može doimati masnijom i biti sklonija aknama i prištićima.

Masniji tipovi kože također su skloniji dehidraciji i oštećenju zaštitne barijere kože zbog prekomjernog uklanjanja viška sebuma s kože u želji da ne bi izgledala sjajno. Kao odgovor na rastuću potrebu potrošača za hidratacijom bez masnog sjaja, Kiehl’s ponosno predstavlja novo i poboljšano izdanje Ultra Facial Oil-Free gel kreme – sa stručno osmišljenom formulom za mješovitu i masnu kožu. Prvi put predstavljena 2013. godine, nova formulacija bez alkohola ima istu omiljenu teksturu gela koji pruža trenutni osjećaj hlađenja, s novom, specijaliziranom tehnologijom sastojaka koji smanjuju izgled viška sebuma na koži. Brzo se upija i daje svjež osjećaj bez ostavljanja tragova. Ultra Facial Oil Free gel krema klinički dokazano* pruža dugotrajnu, esencijalnu hidrataciju i smanjenje sjaja mješovite i masne kože – čak i u uvjetima ekstremne topline, vlage i zagađenja.

Pružajući trenutan osjećaj hlađenja po nanošenju, Ultra Facial Oil-Free gel krema sadrži kombinaciju sastojaka koja uključuje glacijalni glikoprotein, koji se originalno dobiva iz morskih ledenjaka i inovativne sitne čestice aminokiselina. Jedinstvena tekstura brzoupijajućega gela dubinski hidratizira kožu i pomaže spriječiti gubitak vode, istovremeno smanjujući osjećaj masnoće za 27 %, vidljivi sjaj za 24 % i izgled proširenih pora za 12 % u samo 14 dana. Nakon nanošenja koža je 99 % više hidratizirana i ne masti se do osam sati.

Novo! Sitne čestice aminokiselina

Formula sa sitnim česticama aminokiselina pomaže smanjiti prekomjerno stvaranje masnoće, čime se s vremenom smanjuje sjaj lica i vidljive pore.

Glacijalni glikoprotein

Riječ je o dobro poznatom sastojku linije Ultra Facial s jedinstvenom sposobnošću opstanka u ekstremnim uvjetima. Ovaj sastojak formule dubinski hidratizira kožu kako bi je zaštitio i pomogao spriječiti gubitak vode.

Nekomedogena formula klinički je ispitana u ekstremnim klimatskim uvjetima od 25-36 °C i gdje prosječna dnevna vlažnost doseže više od 80 %

Foto: PR