Khloe Kardashian više nije plavuša: ovoga ljeta želimo njezinu novu boju kose

by | 27 svibnja, 2024
Khloe Kardashian frizura

Dugo je bila vjerna svojoj blond boji kose, ali s novim izgledom, 39-godišnja influencerica izgleda bolje no ikad.

Khloe Kardashian dobro je poznata po čestim promjenama frizura, a nedavno nas je zatekla s riđim pramenovima. Prije par dana na svom je Instagram profilu objavila fotografiju kojom slavi svoju novu boju kose. “Strawberry Shortcake Vibes “, napisala je u opisu slike.

U komentarima, obožavatelji su hvalili njezine nove jagoda crvene pramenove, a brojne riječi hvale odnosile su se i na njezinu frizerku Tracey Cunningham, koja je zaslužna za ovu nevjerojatnu transformaciju.

Pročitajte: Frizerski savjeti za (pre)zaposlene uz koje ćete uvijek imati savršenu kosu (bez imalo truda)


Iako se ovo čini kao golema promjena, ovo nije prvi put da Khloe nosi riđu kosu. Prvi put je zapažena s bakrenocrvenom bojom kose 2011. godine, kad je prošetala crvenim tepihom na dodjeli Critics’ Choice Movie Awards.

A onda je prošlog mjeseca izronila sa sličnom bojom – tamnijom bakrenocrvenom – u svojoj kampanji za Fabletics. Sa salvama hvale na račun promjene boje kose koje su uslijedile – neki su joj čak sugerirali da se više nikad ne vrati na blond – moguće da je to bio trenutak inspiracije za njezinu novu boju u nijansi jagode.

S popularnošću takozvane “kaubojski” crvene boje kose, sve se veći broj slavnih odlučuju za ovu nijansu. Od Zendaye do Rihanne, a sada i Khloe Kardashian, bakrene i crvene nijanse mogle bi biti hit ovog ljeta ili čak godine.

Ako razmišljate o tome da svojim smeđim ili plavim pramenovima udahnete trunčicu vatre, možda je sada pravi trenutak da to učinite. Ipak, imajte na umu da ova boja kose zahtijeva trud i vrijeme za održavanje. Mislimo na redovite odlaske koloristu, a osim toga, ljeto pred nama (čitajte, sunce, morska sol ili klor iz bazena) nije nikako prijatelj ovoj nijansi.

Pročitajte: Boja kose inspirirana Griottama najpreporučljiviji je trend za tamnu kosu ovog ljeta

Foto: Instagram @khloekardashian