KEMIJA? Ne, hvala!

by | 16 rujna, 2015

Svi smo svjesni i dobro upoznati sa značenjem riječi KEMIJA. Kemijsko djelovanje, učinci, nuspojave… Sve to utječe na naše tijelo i organizam. Želimo li to? Naš iskusni tim farmaceuta i biologa, s ljubavi prema ljekovitim biljkama i zdravom životu, stvorio je biljne kapi FEMISAN, tekući dodatak prehrani.

oglasi

PRIRODNO za zdravlje ŽENA
Femisan je proizvod na bazi pažljivo odabranog ljekovitog bilja, bez dodatih umjetnih tvari, boja i hormona. Zahvaljujući svojim sastojcima služi za očuvanje zdravlja i funkcija reproduktivnih organa kod žena od perioda puberteta do menopauze.

Ekstrakt herbe livadne vrkute doprinosi smanjenju menstrualnih nelagoda, a sve uz pomoć drugih sastojaka koji čine Femisan A – ekstrakt herbe stolisnika, ekstrakt cvijeta nevena, ekstrakt herbe iglice, ekstrakt lista dvornika, ekstrakt lista peršina.

FEMISAN

Zašto biljne kapi?

Tinkture su najjači oblik biljnog preparata jer je u njima i najveća koncentracija ljekovitih tvari (biološki aktivnih tvari), a mi vam želimo osigurati maksimum biljne snage. Svi proizvodi su prošli analize i prijavljeni su u sustav monitoringa Ministarstva zdravlja, odnosno zaključeno je da Femisan A kao tekući dodatak prehrani odgovara, prema analizama i deklaraciji, odredbama europskih i hrvatskih pravilnika vezanih za dodatke prehrani. Do danas je FEMISAN nagrađen sa 27 zlatnih medalja, te 3 zlatna pehara za kvalitetu proizvoda na Sajmu ekologije u Novom Sadu (2011.g.)

www.femisan-croatia.com i www.femisan.info