Katy Perry o prekretničkim prvim tjednima majčinstva

Pjevačica je priznala da je majčinstvo njezina najveća životna promjena

by | 1 listopada, 2021
katyperry

U intervjuu za Variety, 36-godišnja Perry otvorila se o promjenama koje je postanak majke donio u njezinom životu i zašto ju je njezino 13-mjesečno dijete naučilo pravom značenju “bezuvjetne ljubavi”.”Nikad zapravo nisam znala za bezuvjetnu ljubav. Očigledno, moja majka to ima za mene, ali nisam to doživjela u prvom licu sve dok nisam dobila vlastito dijete”, rekla je Perry, koja djevojčicu Daisy Dove ima sa suprugom Orlandom Bloomom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

“I dalje sam 10 kilograma teža nego prije trudnoće, ali nikud mi se ne žuri. Prošlo je godinu dana. Više me zanima njezina sreća i moja sreća i mentalno zdravlje”, priznala je pjevačica o novoj ulozi. “Hormoni su… prilično zanimljivi. Kao novopečena mama, prvih šest tjedana je šokantno. To je jednostavno najveća životna promjena ikad”, objasnila je. “Vi ste odgovorni dobrobit mališana koji ne može samostalno niti podići glavu. Prestajete biti broj 1. I to je najbolji osjećaj.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Nedavno je Katy objavila fotografiju i s Mirandom Kerr, inače bivšom ženom Orlanda Blooma, što je mnoge šokiralo. No, Miranda je otkrila da je u odličnom odnosu s Katy te da su postale najbolje prijateljice. Prema supermodelu, ona i Perry “jednostavno su kliknule odmah, kao da smo oduvijek prijateljice. Evan i Orlando stvarno se slažu jednako dobro kao i Katy i ja, pa je to veliki blagoslov, i ne mora biti nikako drukčije nego skladno.”

 

Foto: Frazer Harrison/Getty Images Entertainment via Getty Images