Kate Winslet otkrila svoju tajnu starenja u Hollywoodu

Od "Titanica" do nedavne briljantne serije "Mare of Easttown", ovu cijenjenu glumicu ne treba puno predstavljati

by | 21 lipnja, 2021

Holivudske zvijezde Reese Witherspoon i Nicole Kidman neprimjetno su prenijele svoj status uspješnice na mali ekran, a nedavno je i Kate Winslet to uspjela učiniti TV showom “Mare of Easttown”. No najviše je svima upalo u oči koliko je prirodna, neopterećena plastičnom kirurgijom niti oblikom svoga tijela, hoće li ispasti “loše” nenašminkana… A da ne spominjemo kvalitetu glume detektivke Mare.

Posljednja dva mjeseca Kate redovito daje intervjue o seriji, a sada je za Vogue ispričala ima li tajnu starenja u Hollywoodu, s obzirom na to da se svi dive njezinoj “prirodnosti” u svijetu koji prirodno često nema u svome rječniku. “Nemam nikakve tajne. Želim reći svakoj ženi koja pokušava oponašati holivudski izgled: to je mit. To je iskreno mit. Žene na crvenom tepihu sjedile su četiri sata kako bi bile našminkane i sa svojim frizurama, a vjerojatno su imale i tretmane lica svaki dan tijekom tjedna uoči događaja. Znam jer sam bila tamo i imala puno takvih tretmana. To je jedan trenutak u vremenu. Za mene je tajna starenja u bilo kojoj dobi, u Hollywoodu ili ne, zapravo prihvaćanje onoga što jesi i prihvaćanje da se ne možemo boriti protiv promjena.”

“Svakako, možemo činiti stvari kojima podržavamo svoje zdravlje i kožu, da se osjećamo malo bolje. Ali za mene je riječ o ljepoti koja dolazi iznutra i nije toliko samokritična – to je velika stvar. Vjerujem u to da sam zdrava – sve radim umjereno – i samo se dobro hranim te poštujem i pazim na sebe. Pokušavam to činiti sve više ovih dana. Kad ste mladi, možete se puno izvući, ali danas se ne mogu izvući niti nekoliko dana nakon što sam popila čašu crnog vina previše – treba mi četiri dana da se moje oči i koža oporave!”

 

Foto: John Phillips/Getty Images Entertainment via Getty Images