Kate Bosworth dirljivom porukom obilježila razvod

Razvod Kate Bosworth i Michaela Polisha dokazuje da parovi mogu promijeniti narativ o "lošem prekidu"

by | 12 kolovoza, 2021

Iako se prekidi stalno događaju i dio su svakodnevice, vijest da se neki poznati par rastaje uvijek nas iznova šokira i rastužuje. To je osobito istinito kad se radi o “onom paru” za koji su svi mislili da će zauvijek ostati zajedno. Prisjetite se samo reakcije na prekid Angeline Jolie i Brada Pitta ili Gwyneth Paltrow i Chrisa Martina.

Poznata glumica Kate Bosworth nedavno se otvorila o “procesu puštanja”, priznajući da “ljubav nikad neće prestati” nakon što se razvela od svog supruga, Michaela Polisha, i promijenila diskurs da prekidi nužno moraju uključivati loš odnos, nemogućnost razgovora s bivšim partnerom, a odlazak na ročišta postaje svakodnevica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Bosworth (@katebosworth)

Naime, Bosworth je bila u braku s redateljem Michaelom Polishom osam godina, nakon što su se upoznali na snimanju filma “Big Sur”. Par je nastavio raditi zajedno, odgajati Polishovu kćer tinejdžericu i poprilično su se ustoličili kao holivudski “zlatni par”. No, prošloga tjedna Bosworth je na svom postu na Instagramu najavila njihov prekid.

Bosworth se lijepo raspisala o ljubavi koju su dijelili i koju će uvijek imati jedno za drugo dok se snalaze u prekidu.“Početak je često najbolji dio ljubavi. Vatromet, magneti, pobuna – privlačnost. Početak nagovještava široko otvoreno područje mogućnosti. Podijelite hamburger s nekim dok se zaljubljujete i možete sretno umrijeti znajući da vam je to posljednji obrok. Kupite bocu viskija i podijelite šuteve, možete plakati od sreće. Pustite tu savršenu pjesmu na džuboksu i zaplešete s nekim koga poznajete cijeli život iako ste se upoznali prije nekoliko minuta.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Bosworth (@katebosworth)

“Inherentno se bojimo kraja. Gubljenja onog što imamo jer smo dobili ono što smo htjeli. Biti vezan uz očekivanje ishoda. Velikog Nepoznatog. Što kad bismo se odlučili ne bojati se, nego voljeti? Kad bi taj najdelikatniji i najosjetljiviji posljednji treptaj plamena postao potpuno druga vrsta peći. Možda će nekima ovo zvučati čudno, drugima romantično. Za nas: ovo je istina.”

“Srca su nam puna jer nikad nismo bili toliko puni ljubavi i duboko zahvalni jedno za drugo kao što smo u ovoj odluci o razdvajanju. Zajedno, tijekom posljednjih 10 godina, Michael i ja smo odabrali ljubav, svaki put. Za ruke se danas držimo jednako čvrsto kao što smo zapleli prste na dan našeg vjenčanja. Naše oči gledaju dublje jedno u drugo, sada s više hrabrosti. U procesu puštanja prihvatili smo da naša ljubav nikad neće prestati.”

“Znamo da slijede pozivi u četiri ujutro. Pjesme će se razmjenjivati kako bi se iskomuniciralo ono što se može samo kroz pjesme. Smijemo se dok planiramo sljedeći zajednički film i uzbuđeni smo što ćemo obznaniti našu najnoviju suradnju. Vjerujemo da su najepskije ljubavne priče one koje nadilaze očekivanja. Naša najveća čast bila je doživjeti ovakvu ljubav, i nastaviti se čuditi ljepoti evolucije ljubavi. Ono što se događa kad nečemu dođemo do kraja i shvatimo… da smo tek na početku. “Ovo je ljubav. I u to ime pijemo.”

 

Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images Entertainment via Getty Images