Kapljice na noktima novi su trend koji možemo zahvaliti Kylie Jenner

Ova Jenner-Kardashianka jako voli lude manikure, a ovaj novi 3D efekt je jako privlačan

by | 4 srpnja, 2021

3D nokti kapljica vode preuzimaju društvene mreže, i to zahvaljujući jednoj ljubiteljici manikura. Kapljice na noktima koje izgledaju kao da su voda tehnika je umjetnosti noktiju koja je već bila u modi, a sada slavi svoj povratak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Kyliena povijest s 3D noktima duga je i predana (do te mjere da je zaslužna za to da 3D i prije nekoliko godina bude na noktima mnogih trendseterica). Ovaj je put trend pokrenula prekrasna francuska manikura žarkonarančaste nijanse s prekrasnim kapljicama koja je odličan, inovativan i vrlo prikladan izgled ovoga ljeta, za koji vjerujemo da će mnogi kopirati. Iako Jenner nije potpisala autoricu, mnogi stručnjaci ne sumnjaju da je riječ o Chauni Peth, koja često uređuje Kyliene nokte. U međuvremenu je objavila još jednu verziju, na kojoj kapljice na noktima izgledaju kao da cure i podsjećaju na logo njezina beauty brenda, Kylie Cosmetics, kako je i sama objasnila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Kylie Jenner – 23-godišnja poduzetnica, majka dvogodišnje kćeri Stormi Webster (s reperom Travisom Scottom) i najmlađa članica klana Kardashian-Jenner, za Harper’s BAZAAR je nedavno komentirala kako se uopće ne sjeća puno detalja iz svoga života prije reality showa. “Čak i prije “Keeping Up With The Kardashians,” moj je otac uvijek imao publiku, tako da sam uvijek bila oko te energije”, kaže ona. “Ne znam. Mislim da je to blagoslov, da se to dogodilo tako rano jer zapravo ne znam kako bih funkcionirala da nisam već bila upoznata s tom atmosferom.”

 

Foto: @kyliejenner/Instagram