“KAMIKAZA” je novi zarazni hit Maje i slovenskog repera imena Challe Salle

by | 2 kolovoza, 2017

“Kamikaza” je pjesma za koju sam na prve taktove znala da ju želim više od ičega, kaže Maja i predstavlja nam premijerno novi singl i video za pjesmu Kamikaza koju je snimila u duetu sa slovenskim reperom imena Challe Salle.

Challe Salle je bio najbolji izbor jer je prije svega izvrstan reper, a s druge strane neotkriveni dragulj koji pliva slovenskim teritorijem.

Glazbu za “Kamikazu” potpisuje poznati slovenski skladatelj i producent Raay, autor teksta je jedan od najznačajnijih domaćih tekstopisaca Fayo, a aranžman je napravila ekipa Raay Musica (Raay i Krešimir Tomec).

Video potpisuje provjerena ekipa IDJVideos, dok su kadrovi spota snimljeni na prekrasnim lokacijama u Opatiji. Sudeći po glavnoj nagradi publike za internetski hit godine koju je Maja osvojila za pjesmu Ne lomi mi srce na nedavno održanoj Cesarici, vjerujemo da će i “Kamikaza” oduševiti Majine fanove i postati još jedan hit u Majinoj kolekciji hitova.

Na radost brojnih obožavatelja, Maja nastavlja sa svojom ljetnom turnejom duž Jadranske obale, a na brojnim rasprodanim koncertima Kamikaza će svakako naći svoje mjesto, te ju već ovaj tjedan možete poslušati u sljedećim gradovima; u četvrtak u Crikvenici- club Pulse, petak u clubu Aqua u Biogradu, u subotu na Baljanskoj noći u Balama i nedjelju u Betini na otoku Murteru.