Stručnjaci iz omiljene riječke oaze otkrivaju najpopularnije frizure sezone

by | 27 travnja, 2022
Kalmar Hair & Skin Boutique

Lijepa i njegovana kosa nešto je ka čemu svi težimo, a trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu. Njezini boja i oblik lako su promjenjivi, ali upravo zato – bitno je kosi pružiti odgovarajuću njegu. Ono što često zanemarujemo je upravo pažnja koju bi trebali pridodavati vlasištu, dok se uglavnom brinemo jesu li nam ispucali vrhovi. Naravno, i taj dio nije zanemariv, ali njega vlasišta je nešto o čemu bi se trebalo puno više pričati.

Upravo jedna takva oaza za kosu – Kalmar Hair & Skin Boutique, njeguje kosu prema individualnoj potrebi. Oduševljene klijentice svjedoče o tome kako su svojom filozofijom o ispravnoj njezi, spasile kosu mnogima. Stres, užurbana svakodnevica, zagađen zrak, obaveze, bile one privatne ili poslovne, sve su to uzročnici koji negativno djeluju na našu kosu.

Kalmar Boutique nudi više od 83 različita tretmana za vlasište i kosu, a svaki od njih specijaliziran je i pomno biran. Već pri samom ulasku u ovaj popularni salon, osjeća je pozitivna energija, a svaki klijent i njegove potrebe uvijek su na prvome mjestu.

Kalmar Hair & Skin Boutique

Val nostalgije zapljusnuo je i svijet stiliziranja kose, posebice trendovi 90-ih i s početka 2000-ih. Duga, slojevito ošišana kosa vratila se na velika vrata. Fen i četka ponovno su glavni alati, a rezultat je raskošna, voluminozna frizura u stilu it djevojke i jedne od ikone 90-ih, Cindy Crawford. Varijacije na temu su raznolike, a šiške ili popularni curtain bangs, također su in frizura ove sezone. Posljednjih godina naglasak je na njegovanju onog što nam je prirodno dano pa stoga, stručnjaci iz Kalmar Boutiquea vole i podržavaju prirodne kovrče, ali prije svega, savjetuju i kako ih pravilno njegovati. Pravilnom njegom kovrče će uvijek biti mekane i sjajne.

Kalmar Hair & Skin Boutique

Ono što je važno naglasiti jest kvaliteta, kojoj su posvećeni u Kalmar salonu, pa će tako vaša kosa biti stilizirana i oblikovana najboljim četkama na tržištu – Ibiza hair. Izrađene su od visokokvalitetnih materijala, a kroz kosu klize savršeno bez zapinjanja i ono što je najbitnije – bez lomnjenja vlasi. Sve linije Kérastase proizvoda, brend K18 te popularni SugarBearHair Vitamini za kosu za kojima su poludjele svjetske zvijezde, samo su dio bogate i kvalitetne ponude koju nudi ovaj salon, a moguće ih je i kupiti te koristiti u toplini vlastitog doma.

Osim kosi, Kalmar tim posvećen je i njezi ruku i stopala. Precizna i prekrasna manikura i pedikura, dio su ponude kojoj je teško odoljeti, pogotovo sad kad kreću topliji dani. Izbor boja OPI lakova je malo reći bezbroj, a ako volite imati glatke noge i bezbrižno šetati u haljinama ovog proljeća, depilacija u Kalmaru nešto je dodatno u što ćete se zaljubiti. Ono što je izrazito slatko jest činjenica da je Kalmar Boutique – dog fiendly, što znači da je vaš četveronožni prijatelj dobrodošao s vama na tretman u kojem uživate.

Opatijska ulica 9 u Rijeci, u sklopu Hilton Rijeka Costabella Beach Resorta, mjesto je čiji holistički pristup svakodnevno privlači brojne klijente.

Foto: Bojan Zibar