Nova beauty adresa u Zagrebu koju ćete poželjeti stalno posjećivati

by | 8 prosinca, 2021
kozmetički salon novi zagreb

Kallos Lash Studio & Academy novootvorena je beauty adresa u Novom Zagrebu, koja će nesumnjivo u kratkom roku zadobiti srca brojnih beauty entuzijastica.

Misao vodilja osnivačice i vlasnice Kallosa, Martine Krajinović Gülsün, prilikom pokretanja salona bila je želja da svojim klijenticama naglasi prirodnu ljepotu, uz iznimno profesionalan i stručan tretman, u ugodnoj i opuštajućoj atmosferi.

Tretmani korekcije obrva i ugradnja trepavica već su se na samom početku istaknuli kao najpopularniji, međutim, Martina ističe važnost vještine i određene mjere kako bi se izbjegao efekt “metle” ili “četke”, koji se nažalost često može primijetiti u okolini. “Svaka žena može nositi ekstenzije trepavica i svaka može biti prekrasna, samo treba pravilno i s mjerom pristupiti tretmanu”, objašnjava Martina i dodaje kako ne treba pretjerivati i uništavati ono što prirodno imamo. Zbog toga su smjernice kojima se vodi sigurnost tretmana, urednost i jedinstven pristup svakom klijentu jer trepavice, a posebice obrve, treba prilagoditi licu, a ne trendu.

kozmetički salon novi zagreb

Osim u kvaliteti usluge, uspjeh Kallosa krije se u svestranosti i stalnoj nadogradnji. Ovo je ujedno i mjesto u kojem će se educirati brojni beauty artisti, a Martina je također već godinama jedna od najtraženijih beauty edukatora u Hrvatskoj, ali i u svijetu.

“Svaka klijentica često će primijetiti da se kod nas svakodnevno odvijaju edukacije budućih beauty tehničara i to je naša najjača snaga. Mi kreiramo znanje i prenosimo ga dalje te izravno formiramo budućnost naše beauty industrije”, naglašava Martina važnost edukacije i konstantnog učenja. Znanje se ne prenosi samo na beauty artiste već i na klijente.

Kallosu je iznimno važno da njihovi klijenti budu upoznati s detaljima tretmana na koji dolaze te da uz estetiku cijene i njegu kože jer je koža kao čisto platno baza za postizanje najboljeg estetskog efekta. Također, Kallos je jedini hrvatski brend koji potpisuje vlastitu Lash & Brow liniju proizvoda pa se tako ekstenzije, lash & brow lift, dermapen ili trajna šminka koriste u mnogim hrvatskim salonima.

kozmetički salon novi zagreb

kozmetički salon novi zagreb

Osim što će svaki klijent dobiti stručnu i kvalitetnu uslugu, imat će prilike pritom uživati u divno uređenom prostoru. Kako je riječ o beauty studiju, cilj je da prostor odiše urednošću i čistoćom, ali i dozom elegancije. Upravo to postignuto je mramornim podom, koji odiše sofisticiranošću, te drvenim detaljima koji unose toplinu u prostor. S druge strane, postignut je i industrijski štih uz pomoć betona i željeza, a kombinacija svih ovih materijala čini Kallos suvremenim i vrlo stylish mjestom. Ugođaj je luksuzan, ali ugodan i opuštajući, što je dodatno postignuto nježnim mirisima, relaksirajućom glazbom i ljubaznim osobljem, uz pravi spa doživljaj. Da je Martina doista predana svome poslu dokazuje i činjenica kako je cijeli interijer osmislila sama.

kozmetički salon novi zagreb

Glavni ciljevi Kallosa jesu sreća i zadovoljstvo klijenata, a postižu se spojem znanja, iskustva, kvalitetnih proizvoda i estetike. Najveći kompliment jest izgledati prekrasno, a bez očitih korekcija. Kako to postići, najbolje zna Martina i njezin tim iz Kallos Lash Studio & Academy.

Posjetite ga na adresi Ulica Karla Metikoša 2, Zagreb.

kozmetički salon novi zagreb

Martina Krajinović Gülsün

kozmetički salon novi zagreb

Foto: Petar Krajačić Vilović i Nikolina Zaninović Kokotović