Kako pravilno nanijeti okoloočnu kremu da bi imala efekta?

by | 20 veljače, 2021
okoloočna krema

Iako nekoć ni same nismo shvaćale zašto bi uz kremu za lice trebali dodati još i okoloočnu, sada kada smo uvidjele njezin značaj, a onda i efekt na okoloočnom području, ovo je proizvod bez kojeg više ne možemo.

Budući da je okoloočno područje ujedno i najosjetljiviji dio lica te je koža na tom području najtanja, potrebna joj je i posebna njega, a može li posebnije od one koja ima specijalizirani proizvod samo za sebe? No nemojte misliti da je svaka okoloočna krema ista. Nijedna vam neće pomoći baš u svim problemima koje potencijalno imate, no vjerujemo da tamni podočnjaci, pore, natečenost ili suhoća na tom području neće doći odjednom u isto vrijeme. Također, ako se pitate kad biste je trebali početi koristiti, naša je politika – što prije, to bolje, jer kad se bore i problemi pojave, postaju puno teži za riješiti. Ako ste još uvijek osoba koja nema nijedan od navedenih problema, izaberite okoloočnu kremu koja će vam samo dati potrebnu hidrataciju. (Pročitajte: Omiljene okoloočne kreme za tamne krugove i podočnjake)

Nakon što izaberete kremu koja će biti najpogodnija za rješavanje problema koji vi imate, vrijeme je da naučite kako ju nanijeti jer razvlačenje kože na ovom području ne dolazi u obzir. Dodatan savjet za sve one s natečenim podočnjacima – budući da ćete izabrati kremicu s kofeinom kako bi vam podočnjaci što više splasnuli, pohranite je u hladnjaku jer će hladnoća smanjiti natečenost. Cijeli postupak nanošenja pogledajte u videu.

Foto: Pexels