Kako nositi trend sezone: kratke tajice

by | 8 kolovoza, 2020

Tajice su ove godine dobile poziciju ultratrendi modnog komada. Pogledajte kako se nose na Instagramu, možda pronađete inspiraciju.

Tajice su s 2020. godinom izašle iz udobnosti sportskog odijevanja i ozbiljno zakoračile u trendi odjel. Tome je posebice pogodovala karantena u kojoj je odjeća za nošenje po kući postala ultimativni hit. Ne pričamo o klasičnim dugim tajicama, nego kratkim, poznatijim kao bike shorts modelima. Idealne za toplije vrijeme, osim što u njima možete u prirodu ili se baviti bilo kojom sportskom aktivnosti, tajice su tako postale i jako cool dnevni komad.

Iako se možda na prvu čini da ga je lako kombinirati, malo je teže učiniti ga dovoljno chic za grad ili ga nositi u nešto finijim prigodama. U tim slučajevima možete se poslužiti trikom elegantne široke košulje ili s oversized blejzerom. Za one opuštene prigode nosite ih kako god poželite.

A osim što ih možete birati u klasičnoj crnoj boji, možete se odvažiti i na nešto otkačenije modele, poput onih s cvjetnim printom ili recimo u boji lavande. Evo kako to čine poznate žene na Instagramu.

View this post on Instagram

Back home and filling up the fridge.

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

View this post on Instagram

Perfect little coffee spot

A post shared by Karoline Dall (@karodall) on

View this post on Instagram

We got dressed and felt cute

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

View this post on Instagram

chill but cute but chill. ???

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

Ostale prijedloge možete pronaći na grazia.hr. 

Naslovna fotografija: @leoniehanne / Instagram