Kako izgledaju ‘kućni’ treninzi poznatih dama u samoizolaciji?

by | 1 travnja, 2020

Iako je danas svijet ispunjen strahom i nesigurnošću, nešto što nam svakako pomaže da pobijedimo negativne emocije jesu treninzi i naizgled normalna rutina. 

Premda nismo u mogućnosti izlaziti iz svojih stanova i kuća, to nas ne treba spriječiti da radimo na sebi i “oznojimo” se u okrilju svoga doma. Osim što ćete podići puls, istegnuti se i aktivirati mišiće, vježbanje će vam pomoći da se fokusirate na nešto drugo osim na čitanje vijesti, te će pogodovati vašem psihičkom zdravlju. 

I ne brinite, niste sami u svemu. Brojne poznate osobe služe se upravo metodom vježbanja kako bi si olakšali odgovorni boravak u kućama i to dijele sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama kako bi ih motivirali da se pokrenu. Instagram vrvi besplatnim treninzima fitness instruktora, izazovima u kojima ljudi moraju napraviti što više sklekova ili izdržaja u čučnju, dok drugi snimaju svoje fitness rutine. U obilju izvrsnih videa celebova, pronašli smo nekoliko favorita koje rado dijelimo s vama u nadi da će vas motivirati.

https://www.instagram.com/p/B-Fps48Dbqm/

Otkako je na društvenim mrežama, Karlie Kloss dijeli videe svojih treninga, beauty rutine i zdrave prehrane, tako da karantena u kojoj se nalazimo nije ništa novo za nju kada su u pitanju kućni treninzi. Također, trunutno organizira i plesne Instagram partije te meditacije sa svojim pratiteljima.  

https://www.instagram.com/p/B-Xu4ppl0LU/

Jessica Alba, bez obzira na majčinstvo, uspije naći vremena u danu kako bi odradila dobar trening. Budući da ima vrlo aktivnu publiku na Instagramu, redovito komunicira s njima i ispunjava njihove želje kada su u pitanju tipovi treninga koje radi.  

https://www.instagram.com/p/B-E7mplprs5/

Novi, sve popularniji način vježbanja, je P.volve trening, koji uključuje jako male i precizne pokrete kako bi aktivirali svaki mišić u tijelu, što najbolje zna Kate Bosworth koja ga redovito prakticira.

Foto: Instagram