Kako do zategnutijeg i čvršćeg lica bez operacije?

Pitate se koja je tajna svježeg i mladolikog izgleda poznatih osoba poput Jennifer Aniston? Otkrit ćemo vam tajnu – nije riječ o operacijama!

by | 6 svibnja, 2021
Dermistica

Vraćanje sata moguće je bez odlaska pod nož pomoću revolucionarnog nekirurškog tretmana za obnavljanje

Nikako se ne želimo pomiriti s činjenicom da svakog dana u ogledalu vidimo znakove starenja, naborano, opušteno lice bez zdravog, čvrstog tonusa kože. Kako starite, vaše stanice proizvode manje kolagena, što dovodi do opuštenosti kože i bora. Opuštenost kože događa se oko 35. do 40. godine života, kad količina i kvaliteta vašeg kolagena počinje opadati. Što nam preostaje kad ne želimo pod nož“, a potrebno nam je remodeliranje i podizanje tkiva?

U suvremenim klinikama možemo zaustaviti sat, ali možemo i pomoći da vaša koža izgleda mlađe od vaših godina!

Jedna od najbržih i najučinkovitijih metoda ovog trenutka u svijetu za “vraćanje sata” jest Secret™ RF. Ovaj revolucionarni nekirurški tretman za obnavljanje i remodeliranje kolagena može poboljšati izgled u samo jednoj terapiji. Nema puno terapija koje imaju brzo vrijeme oporavka, a to je ono što Secret™ RF klijenti stvarno vole kako bi se sljedeći dan mogli vratiti na posao, u normalan tempo.

Popunili ste usne, voluminizirali lice dermalnim filerima, riješili se hiperpigmentacija, napravili lifting s koncima, no i dalje pri pogledu u ogledalo niste zadovoljni – sve ove tehnike nisu vas pomladile koliko ste očekivali i pitate se zašto? Upravo zato što ste zaboravili na svoju kožu! Gdje je u svemu tome aktivacija vlastite regeneracije koja vam vraća punoću, strukturu i novonastali kolagen? Pravo je pomlađivanje upravo pomlađivanje gdje se remodelira novi kolagen i gdje vaša koža postaje mlađa.

Dermistica

Zategnutije i čvršće lice bez operacije

Secret™ RF novi je frakcijski mikroiglični radiofrekventni (RF) sustav za koagulaciju tkiva i hemostazu, dizajniran za poticanje i preoblikovanje kolagena i uklanjanje uobičajenih znakova starenja. Idealan je za uporabu kod klijenata koji žele revitalizirati i osvježiti izgled kože. Prilagođavanjem mikroigala, Secret™ RF može precizno dozirati RF energiju na različitim dubinama dermisa, pa se tretman može prilagoditi individualnim problemima svakog pojedinca, opterećen tankim borama, naborima, ožiljcima od akni, fotostarenjem, kapilarama i strijama.

Ostali uređaji ili tretmani opskrbljuju energijom samo površinu kože. Nasuprot tome, taloženjem energije izravno u dublje slojeve kože, gdje je najpotrebnija za regeneraciju zdravog novog kožnog tkiva, Secret™ RF tretman stvara još korisnije rezultate iznutra prema van. Zagrijavanjem dubljih slojeva kože u kojima borave fibroblasti, kolagen i elastin nastaju kao na steroidima. Poput laserskih zahvata, i radiofrekvencija koristi energiju za poticanje proizvodnje kolagena i elastina.

Secret™ RF je trenutačna vruća svjetska tema u podmlađivanju kože i idealno rješenje sa najsnažnijim rezultatima koje potiče stvaranje novog kolagena za zatezanje kože, lifting, redukciju strija, ožiljaka, kapilara, bora, viška tkiva, poticanje novog volumna kože i smanjenje hiperhidroze. Secret™ RF zahvate naći ćete samo u najboljim klinikama, uz pomoć kojih možete stvoriti vlastiti holivudski ten.

Dermistica

Flash!

Ako želimo još bolje rezultate, moramo ići dublje, u dermis, bez oštećenja površine tkiva. A ako želimo ući dublje u dermis kako bismo stvorili dermalne pomake u smjeru pomlađivanja i, povećavajući čvrstoću, to možemo učiniti sada. Možemo gledati u dubinu do koje želimo i oslobađati kontroliranu energiju koju želimo i trebamo preoblikovati kolagen“, rekao je poznati Ashish Bhatia M. D., dodajući: Još jedna stvar koja mi se sviđa kod Secret RF je ta što se također brinemo o problemima epiderme koristeći neizolirane igle koje bolje zagrijavaju površinu kože i pružaju hiperpigmentaciju te aktiviraju kolagen na površini za bolju teksturu i tonus kože.

Ashish Bhatia M. D.

Ashish Bhatia M. D.

Koja se područja mogu obraditi Secret RF-om?

Ovaj se postupak može primijeniti na kožu bilo gdje na tijelu. Najčešća područja liječenja uključuju: lice, vrat, ruke, dekolte, stražnji dio ruku, trbuh i bedra, ili bilo koje područje na kojem klijenti žele smanjiti pojavu strija ili viška kože.

Koliko dugo traju rezultati mikroiglica?

Mikroiglice pomažu u poboljšanju mnogih stanja kože reaktiviranjem prirodnog stvaranja kolagena i elastina u tijelu. Za optimalne rezultate koji su permanentni naručite se na Secret™ RF 1-3 puta svakih mjesec dana ovisi o vašem stanju kože. Održavanje rezultata svakih jednu do dvije godine.

Više informacija možete pronaći na SKINZZO DERMAL SCIENCE, www.skinzzo.com; [email protected] te na broju telefona +38651325110

Tekst: PR

Foto: PR