Kako do savršenih stopala i lijepih ruku ovo ljeto? Donosimo 6 osnovnih koraka

by | 25 lipnja, 2020

Napokon nam je došlo ljeto u punom sjaju i svi želimo zaboraviti mnoštvo obuće i odjeće i prepustiti se sandalama, japankama i laganoj ljetnoj atmosferi. Kako bismo u potpunosti iskoristili sve čari ljeta, evo nekoliko korisnih savjeta i preporuka koje nam donosi Credo Solingen Hrvatska.

Osjećaj kamenčića ili pijeska između nožnih prstiju jedan je od malih životnih radosti. Osjećate li već taj lagani feeling opuštanja? Upravo to želimo postići brigom za stopala. Briga za tijelo počinje od stopala i nogu. Zato je važno da smo zadovoljni izgledom i zdravljem stopala. Uostalom, stopala su naš prvi dodir sa Zemljom, dodir koji mi trebao biti lagan i nesputan i koji usmjerava puno toga u životu.

Kako do savršenih stopala? Donosimo 6 osnovnih koraka za njegu stopala i zavidne ljetne poglede.

1. Počastite svoja stopala toplom kupkom kako bi se smekšala tvrda koža i nokti. U vodu možete dodati morske soli ili eterična ulja poput lavande za dublju relaksirajuću njegu.

2. Nakon što su se stopala smekšala, vrijeme je da uklonite onu tvrdu kožu sa stopala i prstiju. Preporučujemo koristiti Credo Solingen Sigurnosnu pedikersku britvicu ili Credo Duo Rašpu kako biste postigli optimalne rezultate.

3. Za detaljnije skidanje viška kože tu je Credo Antibakterijski kamen za pete koji je savršen za ravnanje peta nakon obrade pedikerskom britvicom. Osim toga, kamen je savršen za tuš, kadu ili plažu.

4. Dok su nokti još mokri, pažljivo ih odrežite novom Credo grickalicom s rotirajućom glavom ili velikom 82 mm grickalicom s obrnuto zaobljeni vrhom za vrlo precizno rezanje. Nokte dovršite Credo rašpicom, poput popularne Safirne rašpice.

5. Stopala obilno nahranite bogatom kremom, poput one sa shea maslacem. Ovako obrađena stopala zdušno će prihvatiti svu vlagu i brigu koju im pružite. Sada je vrijeme za odmor.

6. Noge odmorite uz čarobni Credo Magic Hallux Relax od medicinskog silikona, koji je neutralan za kožu. Na kraju, čestitajte si što ste uzeli dio vremena za sebe i vaše noge! 🙂

Ženske noge, stopala i ruke zaslužuju samo najbolju njegu, a upravo to pružaju br. 1. njemački proizvodi Credo Solingen koje možete pronaći ekskluzivno u DM prodavaonicama. Bitna razlika Credo proizvoda je što se proizvode u Njemačkoj, u gradu Solingenu još od 1924. godine i kvalitetom odskaču od sličnih proizvoda za pedikuru i manikuru. Samo pitajte svoje mame ;). Topla ljetna preporuka!

Saznajte više na Facebooku ili službenoj web stranici.

Foto: Guliver/Thinkstock, PR