Jutra uz jogu, Farmers Market, obiteljski dan… Evo što donosi The Garden Brewery na novoj adresi!

Oaza za opuštanje

by | 27 travnja, 2022
the garden brewery nova lokacija

Zagrebačka craft pivovara The Garden Brewery preselila se na novu lokaciju na Žitnjaku te na adresi Slavonska avenija 26/1 možete doživjeti novo poglavlje Gardena, a veliko obilježavanje otvorenja od 28. travnja do 8. svibnja.

Nova lokacija u fokus stavlja povećani kapacitet pivovare, a u jedinstveni prostor postakljenog atrija smještena je i pivnica s uvijek svježom ponudom craft piva i hrane iz provjerenog uzgoja te sjajne glazbe. Prostor koji aktivira sva osjetila krasi i veliki travnati vrt s više od 40 posađenih stabala koje se nalaze i unutar pivnice te tako kreiraju oazu za opuštanje. 

the garden brewery nova lokacija

Jedinstveni prostor pivovare predstavlja Zagreb u svjetlu metropola koje revitaliziraju industrijske dijelove grada dajući im poseban štih. The Garden Brewery je mjesto koje okuplja zajednicu i razne interese, povezuje craft pivarstvo, gastronomiju, glazbu, rukotvorine, pruža utočište od gradske vreve i nudi opuštenu atmosferu. 

Oživljavajući istok grada i industrijsku zonu, nova The Garden Brewery jednostavno slovi za mjesto koji se mora doživjeti, a multifunkcionalni prostor otvara svoja vrata za razne događaje. Upravo će pokazna vježba sjajne atmosfere i koncepta koju predstavlja Gardenov tim biti kroz dane u kojima će obilježiti veliko otvorenje, a ulaz na sve programe otvorenja je besplatan.

the garden brewery nova lokacija

Počevši od 28. travnja, kad na otvorenju glazbu pušta i The Architect zadužen za dizajn novog prostora, od četvrtka do subote na rasporedu su bendovi poput LaPaPa, Jazzoleptic, Michael Kvorka Trio, Brothers te lokalni DJ-evi među kojima su DJ Rea, ZAK, Dispatch ili Hrwoe. Subote 30. travnja i 7. svibnja ujutro počinju s jogom, a nastavljaju se uz Gardenov Farmers Market. Zamišljen je kao vesela tržnica koja predstavlja razne proizvođače, gostuje i Mali plac, poznata mobilna tržnica lokalnih i sezonskih proizvoda. Nedjeljom je organiziran obiteljski dan i zabava za djecu uz besplatne Submarine burgere za one do 10 godina uz narudžbu roditelja ili odrasle pratnje. U ponedjeljak, 2. svibnja, dođite na društvene igre, a u utorak pub kviz. U srijedu, 4. svibnja, slavi se pivo, a uz obilazak novog pogona, beer pong, cornhall, moći ćete upoznati i pivare, oni će biti zaduženi i za glazbu, a sve će zaokružiti utrkom Beer Mile Run 14. svibnja.

Bit će aktivan i mini pivski festival, uz premijerna izdanja novih piva i to 13 ekskluzivih suradnji s 13 različitih globalnih pivovara iz SAD-a, Meksika, Brazila, Argentine, Beneluxa, Skandinavije, pa sve do Ukrajine. Sve se veže uz Restore Our Earth kojim u suradnji s Beer52, najvećih pivskim klubom na svijetu, dio novca od prodaje limenki ide u projekte za očuvanje planeta.

Foto: Mirna Pibernik, PR