Novi komadi Juno nakita savršeni su za hladnije dane

by | 28 rujna, 2023

Kao savršeni komadi za hladnije dane, iz Juno studija stižu noviteti u kolekciji jesen-zima 2023./2024., uz bestsellere koji su stalno stalno u ponudi.

Dolaze nam hladniji dani i slojevitost u odijevanju, pa želimo da nas i nakit prati u tome te se prilagođava novim sezonama koje slijede.

“Mi u Juno studiju vjerujemo da nakit treba pričati priču o nama na jedan suptilan način, biti dodatak našem stilu, njegova prirodna nadogradnja. Juno komadi i dalje su dosljedni samima sebi te onoj vječnoj klasici koja nikad ne izlazi iz mode. Estetika brenda vodi se parolom “manje je više”, a svaki komad prožet je osobnim potpisom osnivačice Anite Dujić Broadfoot.”

hrvatski brend nakita

Od 2016., Juno nježno, nenametljivo, ali uspješno osvaja srca svojih klijentica pa je sukladno tome Juno razvio više linija kako bi pokrio što raznolikije modne ukuse, ali i uključio raznolike dragocjene materijale u svoje kolekcije.

hrvatski brend nakita

Tako u Juno BASIC kolekciji ove jeseni/zime nosit ćemo slatkovodne bisere na jedan vrlo klasičan način, uz puno motiva iz prirode, te srebro u pozlati, kao i u čistom srebru. Za nešto malo kasnije ove jeseni najavljeni su i novi dodaci iz Juno CHI linije koja će biti obogaćena zlatom, dijamantima i dragim kamenjem.

hrvatski brend nakita

Juno trenutačno možete pronaći na njihovom službenom webshopu www.junostudio.co i na prodajnim mjestima Limun studio u Zadru, Kawa u Dubrovniku te Trogir Experience u istoimenom gradu.

hrvatski brend nakita

Fotografije & styling: Anita Dujić Broadfoot