Nova kolekcija Juno nakita Anite Dujić Broadfoot možda je i najposebnija dosad

by | 29 svibnja, 2023
hrvatski brend nakita
Nova Juno kolekcija dizajnerice nakita Anite Dujić Broadfoot donosi ne samo inovativan nakit koji kombinira minimalizam i vintage već i novu, uzbudljivu suradnju. Uz lansiranje nove Juno kolekcije proljeće/ljeto 2023., Anita se udružila s talentiranom keramičarkom Viktorijom Bartolović kako bi kreirale ručno rađene keramičke posudice za nakit.

Anita, koja je tijekom svoje bogate karijere utjelovila uloge od manekenstva do filmske industrije, sada se posvećuje kreiranju inovativnog i transformabilnog nakita. “Materijali koje koristimo u Juno nakitu su srebro, pozlaćeno srebro, poludrago kamenje, slatkovodni biseri, čisto zlato 14/18k, drago kamenje i dijamanti. Kombinacija ovih plemenitih materijala daje našem nakitu posebnu dubinu i eleganciju”, istaknula je sama dizajnerica.

juno nakit

Najnovija Juno kolekcija dizajnerice nakita Anite Dujić Broadfoot donosi sinergiju umjetnosti, dizajna, i kvalitetnih materijala. Ova kolekcija ne samo da ističe njezino majstorstvo u kreiranju nakita već uvodi i inspirativnu suradnju s Viktorijom Bartolović, koja je priznata keramičarka s jedinstvenim stilom. “Rad s Viktorijom omogućio mi je da unesem nešto novo i jedinstveno u našu kolekciju. Naše keramičke posudice za nakit nisu samo funkcionalne već su i prekrasne, a svaka je ručno izrađena s puno ljubavi i truda”, rekla nam je Anita.

juno nakit

Viktorija, koja je stekla popularnost svojim organskim pristupom keramici, dijeli strast prema ovom mediju. “Rad s glinom je za mene meditativan i daje mi mogućnost povezivanja s prirodom. Drago mi je što mogu spojiti svoju umjetnost s Anitinim dizajnom nakita i stvoriti nešto doista posebno”, izjavila je.

Suradnja između Anite Dujić Broadfoot i Viktorije Bartolović ne samo da donosi inovativne i stilski dojmljive proizvode već također otvara nove putove u kombiniranju različitih umjetničkih formi i stvaranja.
Viktorija, čiji je inovativan pristup proizvodnji uporabnih predmeta od keramike i talent odmah prepoznat među ljubiteljima ručnog rada, uspješno je prenijela svoj umjetnički izričaj na jedinstvene posudice za nakit. “Ova suradnja me posebno veseli jer je dijelim s Anitom čiji rad izuzetno cijenim i volim te sam sigurna da će naš zajednički dizajn naći svoje mjesto u domovima mnogih”, rekla je Viktorija.
Ove sofisticirano dizajnirane posudice mogu se koristiti za čuvanje nakita, kao dekorativni element ili za neke druge svrhe. Svaka posudica je ručno izrađena s puno ljubavi i truda, dodatno obogaćujući estetiku Juno kolekcije.
Nova Juno kolekcija i keramičke posudice dostupne su za narudžbu na www.junostudio.co pod kategorijom Juno X. Jedva čekamo vidjeti što nam ove dvije talentirane žene pripremaju za budućnost. Zapratite Juno na službenom Instagram profilu za više uzbudljivih suradnji pod nazivom Juno X.
juno nakit
juno nakit
Foto: Rajna Raguž