Jeste li već isprobali Plitvice Parfem? Sada je predstavljen u novom ruhu

Parfem inspiriran karakterističnim esencijama mirisa područja Like i Plitvica osvježen je novim pakiranjem

by | 19 srpnja, 2021
plitvice parfem

Plitvice Parfem – popularni ženski parfem i omiljeni turistički premium suvenir brojnih posjetitelja ovog područja, upravo je predstavljen u novom ruhu.

Nakon gotovo četiri godine postojanja brenda, parfem inspiriran karakterističnim esencijama mirisa područja Like i Plitvica osvježen je novim pakiranjem. Novi logo te obrisi orhideja na tamnoj pozadini dočaravaju prirodu i mirise koji su u njega utkani. Zelenilo i svježina izvrsno se spajaju s mirisom u bočici jer bazu plitvičkog parfema čine svježe note šljiva, mahovina, đurđica te orhideja – vrste tipične za područje Plitvica i Like. Baš je miris ono što su dosadašnji kupci najviše hvalili i zbog čega su mu se vjerno vraćali, a sada će ih u kutijici dočekati i posebna poruka koja otkriva pozadinsku priču i sve tajne ovog premium suvenira.

Plitvice Parfem

Sad već poznati parfem, koji je kupce našao diljem Europe i svijeta, kroz ovo zanimljivo rebrendiranje zasigurno će doprijeti do još većeg broja kupaca koji najčešće parfem kupuju dragoj osobi pri povratku u zemlju iz koje dolaze.

Cijeli proces izrade nove linije proizvoda Plitvice Parfema započeo je u ožujku, a osim novog dizajna parfema i ostali proizvodi će uskoro ugledati svjetlo dana.

Parfem se može kupiti i online u trgovini Plitvice Shop te na Bazzaru.